Poslušajte Mantonov edit D-Nox i Beckersa

Naš mladi di-džej i producent Manton, uradio je edit trake Beyond Black, D-Nox i Beckersa. Za sad su ovaj edit podržali Cid Inc, Nick Warren, D-Nox & Beckers, Haze-M i Supacooks, svi sa top 100 Beatport progressive house liste.

????

“Ovo je prva traka koju sam izbacio u 2018. godini. Malo kasnim ali tu je. 
Pošto često vrtim D-Nox i Beckersa, njihova traka Beyond Black je zauzela dominantnu poziciju u većini mojih skorašnjih setova.
Došao sam na ideju da uradim edit koji ce biti više prilagođen zvuku koji mene „vozi“.
Drugim rečima, zamišljao sam da pesma može da zvuči skroz drugačije kada bi imala drugačiji gruv.

Radio sam na remiksu koji sam spremao za Mlinara i Jellyja koji treba da izađe sredinom marta na Beatport-u na A Must Have etiketi
kad sam odjednom primetio da su trake faktički u istom tonalitetu i da svi elementi zajedno daju neku skroz drugačiju vibraciju.

Samo sam se igrao malo.“

Edit možete preuzeti OVDE.

Manton

Ovaj veoma talentovani i ambiciozni di-džej i producent iz Beograda svoje prvo produkcijsko izdanje Illusion, plasirao je na berlinskoj etiketi Patent Skillz. Manton je ovim izdanjem predstavio svoj stil u svetu elektronike, koji karakterišu pre svega posebnost, originalnost i jedinstvenost. Njegova mnogobrojna izdanja deo su plejlista di-džej superzvezda poput UMEK-a, Sam Paganinija, Raffa FL-a, Third Son-a… Ovaj mladi producent lagano pušta krila van granica Srbije, za početak, stranoj publici predstavio se na poslednjem Amsterdam Dance Event-u.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten