Peter Portman i Teo Trunk u četrvtak idu Baš duboko – DOT

Ovog četvrtka u klubu DOT prisustvovaćete akciji koja ima za cilj – doći do najdubljih granica muzike. Tačnije, još jednom se dešava „Baš duboko“ žurka, a glavni krivci provoda za lepo sećanje biće mlade nade lokalne scene, ali i kreatori pomenutog koncepta – Peter Portman aka Petru i Teo Trunk.

PETER PORTMAN

Pobednik Burn Residency takmičenja 2016. godine, koji je na Ibici utvrdio muzičke veštine i znanje, uz neke od najpoznatijih producenata i di-džejeva na ovoj planeti. Na tim krilima i dalje napreduje i trudi se da pokaže najoriginalnije ideje koje provlači kada stane za DJ pultom. Od njega možete čuti najrazličitije pravce u muzici, koje strpljivo bira za svaki od događaja na kojima nastupa. Uz bezbroj trikova i poteza, Portman je tehnički izrazito potkovan, a to sve možete poslušati preko njegovog soundcloud profila, i sagledati muzičku širinu koju svaki put prezentuje. Pored toga, on ima i finu produkcijsku kolekciju, kojom se takođe možete upoznati na linku u nastavku.

http://classic.beatport.com/artist/peter-portman/438812

https://www.residentadvisor.net/dj/peterportman

TEO TRUNK

Još jedan mladi talenat srpskog klabinga. Bitno je pomenuti da je Teo bio finalista Sunday Beat Talents takmičenja, što mu je bila odskočna daska za nastupe podrške stranim di-džej gostima, u prostorima kao što su – Magacin Depo i Barutana. Usput, možete pročitati intervju preko kog se možete detaljnije upoznati sa ovim momkom.

Ono što je interesantno za njega su konkretni muzički stilovi, ali koji se konstantno prepliću, stvarajući jedinstveni muzički autput koji se uvek može primetiti, ali i dugo pamtiti. Kako bi zaista ove reči pretvorili u zvuk, uputite se u smeru njegovog, skoro objavljenog, miksa – koji je oblikovan kao jedna priča, sa bezbroj zapleta, ali sa srećnim i optimističnim krajem.

Pisao: Veljok

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten