Prva generacija Perfect Pitch DJ akademije razvalila, sledi poziv za upis zainteresovanih u novu generaciju!

Lea Dobričić i Joma Maja udruženim snagama kao jedne među najiskusnijim damama naše scene, a uz podršku poznatog brenda Player.rs osnovale us prvu DJ akademiju u Beogradu.

Ova akademija nudi širok spektar predavanja i obuka koje za cilj imaju da svakog polaznika u potpunosti upute i nauče šta sve znači biti DJ i kako to izgleda u praksi. Tokom kursa naučićete osnove miksanja i steći osnovno znanje o DJingu, miksaćete i na gramofonima i na tri deck-a, ali naučićete i o  marketingu, klupskoj sceni i drugim bitnim stvarima kojima je potrebno da ovlada svaki budući DJ.

Akademija u celosti traje 6 meseci ali je podeljena u dva dela u trajanju od po 3 meseca, na polazni i napredni modul.

Prva generacijan je završena i ono što je specifično za ovu akademiju je to što su najtalentovaniji polaznici još u toku trajanja škole dobili priliku da puštaju u renomiranim klubovima i festivalima kao što su Green Future Fest, Barutana, Half, KPTM, Svaštara i mnogi drugi. 

Svaka generacija na kraju kursa ima svoju završnu žurku gde pred svojim prijateljima i poznanicima imaju priliku da pokažu sve što su naučili za vreme trajanja akademije. Tokom trajanja kursa dolaze i mnogi gostujući predavači. Do sada su akademiju posetili: Andrew Meller, Miloš Vujović, Marko Vuković, Mancha, Filip Fisher i mnogi drugi.

Lepa vest od našeg sponzora je da će svi polaznici nove generacije dobiti specijalan popust u Player.rs za kupovinu određene DJ opreme 🙂

Predavanja za narednu generaciju će se odvijati u u dve manje grupe u prostorijama UK „Parobroda“,  Kapetan Mišina 6a na Dorćolu, a za termine se dogovaramo direktno sa polaznicima kako bismo postigli zajednički dogovor.

Za prijave i dodatne inforamcije javite se na mail perfectpitchbg@gmail.com ili ih kontaktirajte na fejsbuk stranici Perfect Pitch DJ Academy ili instagram stranici perfectpitchbelgrade.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten