Xperiment Birthday Party / 23-06-2017 / Barutana

Xperiment slavi rođendan 23. juna u Barutani!

Ovog petka 23. juna čuvena trance organizacija XperimenT proslavlja 21 godinu svog postojanja među omiljenim nam zidinama Kalemgdena!

XperimenT je trance di džej organizacija koja je deo naše elektronske i klupske scene od momenta njenog formiranja i u mnogome je zaslužna za njeno nastajanje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

Prve korake ova organizacija pravi još ’94 i ‘95 godine organizujući  nekoliko mnogo velikih dešavanja u hali 14. beogradskog Sajma. Organizovali smo veliki “Positronic Brain” na Kalemegdanu – prvi “open air” party u Beogradu (1995),  zatim “Vedama”, “Akvarius”, proleće u klubu “Industrija”, “Hypnotic Dance On Planet Lishka” (Kalemegdan, 1996), žurke u Omoljici, New Year’s Eve Party u ateljeu Pedje Milosavljevića…

Predstavljaći muziku, XperimenT je postao Pokret. Deo odrastanja i deo lepih uspomena, a uspomene su ono što se pamti i prepričava. Muzika je pokretač svega i ono što XperimenT-alni univerzum drži na okupu svih ovih godina.

U petak ćemo sa svim dragim prijateljima i dugogodišnjom publikom prolsaviti 21. rodjendan organizacije.Za muziku i dobro raspoloženje zaduženi su Dj-evi: Buca, Stole, Max & Vlada.

Startujemo u 23h a partijamo do 06h  u srcu Kalemegdana, Barutani.

Karte će se prodavati na blagajni kluba po ceni od 500 dinara.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten