Svetska DJ zvezda Dubfire ovog petka u Beogradu

Producent i DJ Dubfire, poznat kao nekadašnja polovina legendarnog elektronskog dvojca Deep Dish, posle nekoliko godina vraća se u Barutanu ovog petka. Sa ovom svetskom DJ zvezdom pult će deliti domaća podrška u sastavu: Nemax, Alex Bojović i Vuk Vukosavljević, a ovaj audio-vizuelni spektakl prvi je događaj u saradnji Barutane i Illusions organizacije.

Karijera Dubfirea u elektronskoj muzici počela je 1991. godine, kroz projekat Deep Dish, koji je bio jedan od najuspešnijih elektronskih dua i osvojio brojna priznanja, a njihov muzički stil obuhvatao je house, progressive house, techno i trance.

Kroz svoju solo karijeru Dubfire je sarađivao sa nekim od najvećih izvođača svetske muzičke scene, praveći remikse za Madonu, The Rolling Stones, Dido i mnoge druge, a na plejlistama svetskih DJ zvezda našle su se brojne Dubfire-ove numere, između ostalih i hit remiks „Split the line“, „Ribcage“ i „Roadkill“. Osvojio je i Grammy nagradu, uz tri nominacije, a nastupao je po svim najboljim klubovima i festivalima na svetu. Više puta se našao u Top 10 najboljih svetskih DJ-eva u izboru Resident Advisora i Beatporta.

Dubfire je usmeren na techno i house zvuk, uz minimalistički pristup muzici. Njegovi setovi su poznati po kompleksnim ritmovima, dubokim bas linijama i hipnotičkim melodijama, a njegova muzika često ima futuristički i eksperimentalni zvuk.

Avgust u Barutani obeležiće nastupi Juliet Fox, DJ Tennisa i Kristijana Molnara u specijalnom b2b setu i italijanskog dvojca Fideles – jedno od omiljenih imena sa Afterlife etikete. Septembar je rezervisan za gostovanje Denisa Sulte, Jamesa Zabiele i Davida Boomaha & Rootsinsessiona.

Ulaznice za događaje u Barutani dostupne su na cooltix.rs online platformi i Ticket Vision i Gigs Tix prodajnim mestima.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten