Pan-Pot prvo ime Central Dance Event-a

Central Dance Event konačno skida misterioznu zavesu svoje novogodišnje platforme i otkriva buking prve večeri u nizu. U subotu, 30. decembra, na veliko oduševljenje, stiže obožavani dvojac domaće publike, Pan-Pot!

Od 2005. kada je dvojac osnovan, konstantno dominira globalnom techno scenom. Označavajući sebe kao “mračnom stranom sile”, Pan-Pot topi umove, krivi percepcije i podiže temperature plesnih podijuma. Oni su beskrajno inovativni i vredni, tako da ih možemo pronaći ili u studiju gde prave novi material i remixe ili na putu i nastupima. Njihovi di džej setovi podredjeni su potrebama publike i bez organičenja mogu prelaziti iz techna u house, ali i sve izmedju.

Kao zaključak više nego uspešne i slobodno možemo reći fenomenalne 2017. godine Central Dance Event ponovo u akciji da još jednom kruniše utisak ceokupne sezone koju ćemo ostaviti za nama. Ove godine spremamo vam tri vruhunska događaja muzičke raznolikosti i dovodimo vam sam šlag svetske scene elektronske muzike. Naravno tu je i ni malo zapostavljen domaći lajnap bez kojih novogodišnja žurka ne bi bila potpuna. Uskoro više detalja zato pomno pratite našu stranicu i sajt.

Promo komplet karata dostupan je putem Eventim Serbia i GIGS TIX prodajne mreže  po promotivnoj ceni od 2490 dinara za regularne i 3490 za VIP i obuhvata Central Dance Event △ 2018 △CDE promo party: Charlotte de Witte & La Fleur.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten