Magdalena: “Drago mi je da ću za Novu godinu biti sa našom rajom, ‘oće bit after?”

Magdalena je trenutno jedna od najtraženijih ženskih techno DJ-eva koju ćemo imati prilike da slušamo 31. decembra u Beogradu. Ona je član, širom sveta poznate, Diynamic porodice od samog osnivanja. Ubrzo je postala jedna od omiljenih producentkinja, a publika širom Evrope upoznala je kada je stajala za mix pultom najpoznatijih underground klubova. Magdalena je ubrzo postala vladarka čuvenih jutarnjih after žurki, da bi potom proputovala ceo svet uz etiketu Diynamic, nastupajući i na brojnim festivalima. Najpoznatije party mesto, Ibica, postalo je leti njena druga kuća, a muzički ukus i zanimljiv karakter su zaslužni za posećenost žurki na kojima vrti. Kako muzička kritika kaže: “Magdalena poseduje sve osobine koje treba jedan DJ da ima, a zna da oseti atmosferu i pruži ljudima žurku kakvu žele!“

Platforma Central Dance Event potrudila se da vam doček 2018. godine učini posebnim, pa ćete tako pored Magdalene imati prilike da čujete još dva predstavnika Diynamic porodice u okviru Showcase večeri – Kollektiv Turmstrasse i Lehar, čiji intervju možete pročitati ovde, dok će domaća podrška biti Kristijan Molnar.

01. Zdravo Magdalena, hvala na odvojenom vremenu za nas. Za početak reci nam kako si zavolela ovu vrstu muzike i celu muzičku scenu?

Hvala vama na intervjuu. ????

Tokom odrastanja uvek sam bila bliska sceni, tako da se moje prvo iskustvo sa Techno scenom desilo potpuno prirodno. Verovatno je to razlog zašto ovoliko volim muziku.

02. Pre nego što si postala DJ, vodila si jedan klub. Kako je došlo do prelaska iz menadžmenta u DJ vode?

Razlog te tranzicije veoma je jednostavan. Jedne večeri u Ego klubu desila se situacija da je otkazan let DJ-a koji je trebao da nastupa, nismo imali nikoga kao zamenu tako da je jedino rešenje bilo da ja puštam. Publici se toliko dopao nastup da su pitali za moje ime i kada ću sledeći put nastupati. Nakon toga, krenula sam da puštam jednom mesečno u Ego klubu iako sam ga u isto vreme i vodila kao menadžer. Tako sam se i zaljubila u DJ-ing. Nakon nekog vremena Anja Schneider mi je prišla i pitala me da li bih želela da puštam sa njom. Sve to zajedno iniciralo je moju buduću DJ karijeru.

03. Tokom poslednjih godina dosta smo razgovarali sa DJ-evima o njihovom mišljenju da je scena po pitanju ženskih DJ-eva dosta seksistička. Da li je po tvom mišljenju to tačno i šta misliš o svemu tome?

Duboko verujem da je biti tolerantan najbitnija stvar za sve nas. To mi je otac stalno govorio. Pol za mene nije bitan, sve je u umetniku.

04. Ako bi morala da daš jedan savet mladim umetnicima, koji bi to bio?

Najbolji savet je da budete to što jeste. Ako se trudite da budete neko drugi, to uglavnom ne uspe.

05. Vidimo se u Hangaru i jedva čekamo tvoj nastup!

Drago mi je da ću za Novu godinu biti sa našom rajom, oće bit after? ????

Preuzeto sa web portala www.bggrotto.com.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti preko sledećih linkova:

Komplet: http://bit.ly/TicketSetCDE18

30.12.2017 | Pan-Pothttp://bit.ly/PanPotCDE18

31.12.2017 | DIYNAMIC MUSIChttp://bit.ly/DiynamicShowcaseCDE18

01.12.2018 | Drumcodehttp://bit.ly/DrumcodeShowcaseCDE18

https://www.facebook.com/events/180748755804127/

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten