Liquid drum and bass pod vedrim nebom 9. juna

Kao i do sada, Roll the Drums ekipa dovodi najsvežija izdanja sa svetske liquid drum and bass scene. U subotu, 9. juna u kultnoj Barutani nastupa Logistics na Hologram promo turneji, albuma koji je izašao pre nepunih dva meseca za Hospital Records, a prva dama koju će  imati čast da ugoste biće Riya, trenutno najpopularniji ženski vokal u drum and bass muzici, koja će svojim pevanjem i puštanjem muzike biti nešto što nismo slušali do sada.

Logistics je od malih nogu uživao u zvucima gitare i downtempo kompozicija dok se konačno nije pronašao u drum and bass-u. Mlađi brat Nu:Tone-a, Met Grešam tj. Logistics, sada je jedan od najaktivnijih producenata izdavačke kuće Hospital.

Za kratko vreme postao je poznat po svom umeću da spoji liquid funk, koji je do tada bio smatran za neenergičan pod-žanr, i uzbudljivi, energični, drum and bass namenjen za plesni podijum. Njegov rad znatno je uticao na jedne od glavnih di-džejeva scene kao što su Andy C i Friction, a njegove upečatljive kreacije u ogromnoj meri su doprinele stvaranju modernog zvuka koji krasi Hospital Records.

Neka od njegovih najpoznatijih izdanja koja su ostavila pečat na drum and bass sceni su “Now More Than Ever“, “Reality Checkpoint“, “Cosmonaut”, “Crash Bang Wallop“, “Fear Not”, “Morning Light”, “Everlasting Days”.

Krunisana kraljica drum and bass-a, Riya je ukomponovala svoje raznovrsne boje glasa u veliki broj odličnih izdanja kao što su ‘Open Page’, ‘Seems Like’, ‘Piano Funk’, ‘See Your Face’, ‘Waiting On’, ‘Fear Bites’. Riya nije samo vokalista, ona je I priznata umetnica. Njen rad ne samo da prate i poštuju njeni verni fanovi, već I kolege didžejevi I producenti. Svoj prvi album Sublimation izdala je za izdavačku kuću Spearhead Records. Na njemu je sarađivala sa nekim od lidera na sceni kao što su LSB, Break, Total Science, Enei, Hybrid Minds, Bcee, Dynamite MC, Frank H Carter III, Collette Warren… Mixmag mu je dodelio titulu Album meseca. Nakon toga, Riya je započela svetsku turneju na kojoj predstavlja svoj LIVE nastup u sklopu koga pokazuje svo svoje umeće miksovanja traka i pevanja uživo.

Domaću podršku pružiće Roll the Drums rezidenti Bitz, Džonidža i Don Dada, a ovaj put imaju i domaće goste, Nemy i Hermetik.

Ulaznice uskoro u pretprodaji.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten