ANNA na Fresh Wave Heaven PROMO žurci u Beogradu!

          Brazilska diva ANNA nastupiće u okviru promotivnih žurki Fresh Wave Festivala u beogradskoj Barutani u subotu, 22. juna ove godine!

Fresh Wave Heaven je ovogodišnji koncept banjalučkog Fresh Wave Festivala koji podrazumeva i predstavljanje festivala na kultnim lokacijama u najvećim gradovima u regionu. Nakon sjajnih zabava u Domu Mladih u Sarajevu uz nastup Claptonea i tvrđavi Kastel u Banja Luci gdje je nastupio James Zabiela, naredna zabava nas vodi u kultnu Barutanu u Beogradu, a u goste nam, 22. juna, stiže latino techno diva ANNA!

Zahvaljujući odličnom izdanju ‘Odd Concept’, koje je te 2016. bilo nezaobilazno u setovima divova kao što su Solomun, Carl Cox i Joseph Capriati, njena karijera je doslovno eksplodirala i ANNA je postala prepoznatljivo ime svetske elektronske muzičke scene. Njen najnoviji hit kojeg je izdala za Kompakt nosi naziv Hidden Beauties i apsolutni je razvaljivač plesnih podijuma!


ANNA stiže na beogradski Fresh Wave Promo party nakon potvrđenog nastupa na sjajnom njemačkom Docklands Outdoor festivalu na kojem će DJ pult deliti sa Adriatique, Amelie Lens, Maceom Plexom i ne treba sumnjati da će publici u Beogradu ponuditi, nabijeno energijom, veče za pamćenje.

Isto veče nastupiće i rezidenti Fresh Wave Festivala Nebs Jack i Joma Maja, a podršku će im pružiti Roxa. Ulaznice su u pretprodaji po promotivnoj ceni od 700RSD, te VIP od 1500RSD, a dostupne su od danas na on line ticket servisu Gigstix.

Podsećamo da će se ovogodišnje izdanje Fresh Wave festivala, pod nazivom Fresh Wave Heaven, održati od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Potvrđeni su nastupi Pan-Pot, Matador, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Butch, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Rahmanee, Filip Motovunski, Nipplepeople, Lollobrigida, Krešo Bengalka, Krankšvester, Eyesburn i mnogi drugi!

Ulaznice po promotivnoj ceni za Fresh Wave Heaven potražite na www.gigstix.com

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten