Wise D & Kobe izdali 4 nove trake u avgustu i jedva čekaju novu rejv sezonu

Domaći DJ duo koji važi za jedan od najcenjenih i najiskusnijih tandema u regionu, a i šire, ima nova vrela izdanja koja su sveža na tržištu. Njihova poslednja traka „House Thang“ izdata je nakon prethodne njihove trake „Minor Joys“ koje je dobila sjajne komentare i ocene u svetu underground house muzike, a vrhunac svega bilo je to da su je u Mančesteru na Parklife festivalu zavrteli Jamie Jones i Marco Carola u b2b setu! Ubrzo nakon toga rezident jednog od vodećih clubova na Ibizi i vlasnik Too Many Rules ekikete – Javi Bora uzima i novu traku koja takođe ima odlične komentare za sada, a možete je preslušati, podržati i kupiti OVDE.

Nakon toga za ljubitelje malo žešćeg i masnijeg groove-a stigao je novi EP sa tri nove trake. Ovoga puta trake su potpisane za londonsku izdavačku kuću: Little Festival Records koji je uglavnom baziran na minimal tech i deep zvuk. „Subsonic EP“ sadrži ukupno tri trake medju kojima je i jedan remix. Traka Subsonic po kojoj EP i nosi naziv prava je poslastica za energičnu rejv publiku. Inače dobila je i jedan izuzetno zanimljiv remix od mladog Sam Girling-a koji je proglašen za izvođača meseca BBC radija 1, gde je traka i imala svoju premijeru. Ova tri noviteta možete preslušati, podržati i kupiti OVDE.

[rev_slider alias=“banner“]

Inače, Wise D & Kobe već duže vreme imaju sjajan feedback od Lee Fossa i Jamie Jonesa, a mi im želimo neko novo izdanje uskoro za njih!

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten