Tehno zvezda Nicole Moudaber, pridružuje se legendarnoj Moniki Kruse na zatvaranju Barutane

Tehno ambasadorka i redovan gost klubova na Ibici, londonska producentkinja i di-džej Nicole Moudaber pridružiće se Moniki Kruse, jednoj od pionira evropske tehno scene, u subotu 26. septembra, na zatvaranju Barutane.

Sve kupljene ulaznice za nastup Nicole Moudaber, kao i za nastup Monike Kruse, važe i za novi datum. Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, postoji mogućnost za refundiranje novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem Cooltix stranice ili putem mejla ticket@cooltix.rs.

Ulaznice za novi datum su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 890 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP, kao i na svim Gigs Tix i Ticket Vision prodajnim mestima.

[rev_slider alias=“banner“]

Nicole Moudaber je promoter, organizator žurki, vlasnik diskografske kuće, radio voditelji i jedna od najpraćenijih di-džejeva i producenata na svetu. Ova dama rođena je i odrasla u Nigeriji, gde su muzički su na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja, pa samim tim u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Jedan preiod svog života provela je u Libanu gde je, nakon rata 1996. godine, u okviru Trashy Renaissance party brenda u Bejrut prva dovela velike izvođače kao što su Paul Van Dyk i Anthony Pappa. Nicole se 2000. godine seli u London i ubrzo uključuje u noćni život grada, postaje promoter kluba Turnmills i organizuje svoje žurke pod nazivom Soundworx.

Veličana je od strane New York Times-a, CNN-a, BBC-ja i čuvenih magazina Billboard  i Paper, a takođe je krasila naslovnice časopisa o elektronskoj muzici u nekoliko zemalja. Karijera Nicole Moudaber dostiže vrhunac osvajajući dve nagrade na International Dance Music Awards-u, a njena saradnja sa Skin iz benda Skunk Anansie, na EP-ju Breed je bila nominovana za prestižnu Gremi nagradu. Nicole-ina nedeljna radijska emisija In The MOOD osvojila je Best Online Music Show nagradu 2016. godine, i emituje se na preko 80 stanica, u 50 zemalja i ima preko 20 miliona slušalaca.

Svoju izdavačku kuću MOOD RecordsNicole je osnovala 2013. godine, koja je baza kako za njenu muziku, tako i za muziku drugih umetnika, koja je komplementarna njenom stilu, koji je perkusivan, dubok i dinamičan. Za njen lejbl izdavali su mnogi, od veterana do mladih talenata, uključujući Carl Cox-a, Jamie Jones-a, Pan-PotCarl Craig-a, Danny Tenaglia-ju, Stacey Pullen-a, Joel Mull-a, Carlo Lio-a i mnoge druge.

Moudaber je izdavala za Cox-ov Intec RecordsBeyer-ov Drumcode i Jones-ov Hot Creations. Njeno prvo veće priznanje usledilo je kada je remiskovala Carl Cox-ovu traku Chemistry, koja joj je donela IDMA nagradu 2012. godine. Njen hit remiks Give Me Luv od Alcatraza, koji je izdat za Yoshitoshi, čiji su vlasnici Deep Dish, našao se na plej listama mnogih di-džejeva, a sama numera je osvojila Best Tech House / Techno Track nagradu, na International Dance Music Awards-u 2016. godine, takođe je bila na prvom mestu je tehno numera na Beatport-u 2015. godine, što je čini jednom od najboljih 20 numera te godine.

Proslavljajući 50. izdanje na svom lejblu MOOD, 2017. godine, Nicole je objavila posebno izdanje – paket remiksa See You Next Tuesday, u saradnji sa Carl Cox-om, kako bi proslavila ovu priliku. Tim povodom objavila je i Mood50: The Best of MOOD, kompilaciju od 17 traka, koju je ona sama miksovala i sastavljala, a pored njenih numera, pojavljuju je i trake njenih kolega: Pan-PotScubaVictor Calderone i drugih, što je ostvarenje onog najboljeg od MOOD Records-a u proteklih pet godina.

Osim što ima sopstvene večeri po festivalima i klubovima širom planete, Nicole nastavlja sa svojim neumornim rasporedom turneja, predstavljajući miks mračnog i emotivnog tehna, po svetskim klubovima, uključujući DC-10 na Ibici, Fabric u Londonu, Output u Njujorku i niz događaja iz porodice Ultra, gde je Nicole redovan gost Resistance stejdža, na kom radi kao hedlajner na više kontinenata – Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Aziji.

Boravi u Londonu i na Ibici, sa čestim putovanjima u Njujork, Majami i Los Anđeles, Nicole podržava njujorški Lower Eastside Girl Club, koji pomaže hendikepiranim ženama koje žele da prate svoju strast za muzikom. Nicole je takođe ambasador Udruženja za elektronsku muziku (AFEM), a nedavno je Red Bull pisao o njenoj strasti prema moto sportu, otkrivajući njen dvostruki život profesionalnog vozača trkačkih automobila.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten