Nusha i Lea Dobričić početkom septembra za di-džej pultom Barutane

Jedna od najtraženijih regionalnih di-džej dama, Lea Dobričić, koja nastupa po prestižnim klubovima i festivalima širom sveta, uz vodeće zvezde elektronske scene, ugostiće u subotu 4. septembra, na tradicionalnom zajedničkom nastupu u BarutaniNushu, koleginicu i prijateljicu iz Bukurešta, sa kojom često deli di-džej pult, na gigovima širom planete.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 790 dinara za parter i 1290 dinara za VIP terasu, kao i na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona. Sve kupljene ulaznice za prošlogodišnju žurku važiće i za novi datum.

Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova ticket@cooltix.rs, povrat@gigstix.com i office@tickets.rs, kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga preko kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

[rev_slider alias=“banner“]

Nusha se kao ženski di-džej, a samim tim i retka pojava na rumunskoj tehno sceni, vrlo brzo izdvojila po svom talentu, di-džej veštinama i produkciji. Iako je u muzici od detinjstva, u di-džej vode uplovila je 2007. godine, a njene trake su se našle na izdanjima za izdavačke kuće: Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio i 1Trax; dok su nebrojeno puta dostigle vrhove Beatport lista.

Već više od decenije, Nusha ne prestaje da iznenađuje klabere širom sveta, svojim inovativnim i svežim setovima. Na nastupe uvek donosi nešto novo, a kroz svoje setove, oduševljava tehnikom, selekcijom muzike i neverovatnom energijom – iz tih razloga njena karijera neprestano raste. Nastupajući širom sveta, od Evrope, preko Južne Amerike, Indije, do Singapura, stekla je veliku slavu i delila je pult sa zvezdama elektronske scene, kao što su: Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela i mnogi drugi.

Lea Dobričić, harizmatična prva di-džej dama svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine i od tada njenu karijeru krase brojna, zavidna dostignuća. Njena karijera eksplodirala je 2013. godine, kada je trijumfovala na prestižnom Burn Residency takmičenju i osvojila rezidenturu na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici i u Barseloni. Svojom harizmom, talentom i marljivošću skrenula je veliku pažnju na sebe, nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta, a di-džej pult je delila je sa zvezdama elektronske scene kao što su: Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Miss Kittin i mnogi drugi.

Muzika koju Lea pušta može se opisati kao fuzija tehna, progresiva, minimala i dip tek hausa, čime osvaja publiku gde god da se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Svoj produkcijski talenat je dokazala 2010. godine osvajanjem prvog mesta među stotinama kandidata na remiks takmičenju „Stefano Noferini – Papi”. Leina verzija ove numere objavljena je za Deeperfect records izdavačku kuću. Od tog momenta ostvaruje saradnju sa mnogim uticajnim lejblovima kao što su: Elrow Music, Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Lovable Fairy Tale.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten