Spektakl za pamćenje, puno muzičkih premijera i warehouse vajb – poručuju Drumcode izvođači

Predvodnik modernog tehno zvuka Adam Beyer nastupiće sutra u novom Hangaru Luke Beograd u okviru velikog Drumcode Showcase događaja, sedam godina nakon njegove poslednje posete Beogradu. Zajedno sa aktuelnim tehno imenima sa svoje izdavačke kuće – cenjenim holandskim di-džejom Bartom Skilsom, lokalnim muzičkim talentom Ilijom Đokovićem i Raxonom, egipatskim di-džejom sa prebivalištem u Barseloni, Beyer će u industrijskom ambijentu Luke Beograd napraviti spektakularnu žurku i predstaviti beogradskoj publici ceo spektar Drumcode zvuka, koji važi za jedan od najvećih lejblova današnjice.

Drumcode se uvek ponosio integritetom i doslednošću. To je nešto što fanovi mogu očekivati i dobiti od strane Drumcode-a, a što ne mogu dobiti ni na jednom drugom mestu. „Nikada nisam pravio kompromise povodom bilo kog aspekta ovog brenda, bilo da je reč o izvođačima koji potpisuju za naš lejbl, lajnapu ili produkciji na našim događajima ili naprosto produkciji i masteringu naših izdanja“ poručio je Adam Beyer, predvodnik ove renomirane etikete, globalna tehno zvezda i enigmatična di-džej pojava, muzički gigant koji je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog tehno zvuka učinio izuzetno popularnom i poštovanom.

Bart Skils, holandski di-džej koji je u svetu tehna više od dve decenije, deo je sutrašnjeg Drumcode Showcase-a. Njegov zvuk definiše konstantna evolucija, ali istovremeno i elementi od kojih je počinjao. Bart doprinosi amsterdamskoj klupskoj sceni i kroz letnji festival – Voltt loves Summer. Nedavno je na Drumcode-ovom 250. izdanju objavljen njegov remiks Kevina Saundersona, a uskoro objavljuje i novi specijalni remiks za Cocoon lejbl Svena Vatha. Nije mu prvi put da dolazi u Beograd, te je ovim povodom podelio i impresije o srpskoj prestonici: „Obožavam beogradsku publiku, i toliko je mnogo ljubitelja tehna. Video sam neke fotografije prostora u kom ćemo puštati i izgleda sjajno, tako da ne mogu da dočekam da dođem“.

Beyer i Skils upoznali su se davne 2002. godine, kada su puštali muziku na Awakeningsu u Amsterdamu. Nekoliko godina kasnije, Skils je postao deo Drumcode lejbla, a njihovo prijateljstvo i saradnje su se razvijale, dok je njihov zajednički hit „Your Mind“ jedno od najvećih tehno izdanja prošle decenije. Svoj odnos sa Beyerom i njegovim lejblom opisuje rečima: „Tokom godina Drumcode je postala moja tehno porodica. Snažno smo povezani kroz ljubav prema tehno muzici„.

Neposredno pred nastup na Drumcode Showcase-u, lokalnoj publici je poručio: „Uvek se fokusiramo na puštanje novog materijala na našim Showcase žurkama. Tako da ću ja puštati trake koje još nisam ni objavio, a pored toga praviću i mnogo specijalnih edita. Adam će isto to raditi, tako da će sve zajedno to biti sjajno veče sa odličnom muzikom“.

Raxon ima široku ličnost i kulturno nasleđe iza sebe, koje primenjuje i u svojoj muzici. Rođen u Egiptu, sa trenutnim prebivalištem u Barseloni, nakon profesionalne karijere u arhitekturi, posvetio se isključivo muzici. Sa Beyerom se upoznao na Off Sonaru u Barseloni, na jednom od Drumcode Showcase-eva i tako je i započela njihova saradnja kroz zajedničke nastupe i Raxonova izdanja na Drumcode lejblu. Na pitanje šta možemo da očekujemo od Drumcode Showcase-a, Raxon odgovara: „Video sam nekoliko fotografija prostora i izgleda strava. Očekujte warehouse vajb. Ni ja ne mogu da dočekam“.

Lokalni di-džej heroj i ponosni član Drumcode familije Ilija Đoković fanovima tehno zvuka poručio je: „Očekujem jedan veliki spektakl i veče za pamćenje. Falilo nam je svima da se izđuskamo na nekom velikom eventu“.

Bezbednosni protokol ulaska na Drumcode Showcase događaj

U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, Drumcode Showcase događaju moći će da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili besplatno testiranje brzim antigenskim testom do subote 9. oktobra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.

Testiranje će biti omogućeno i pred sam ulazak na Drumcode Showcase događaj i obavljaće se ispred kapija Hangara, po povlašćenoj ceni od 500 dinara, za brzi antigenski test.

Uz ove potvrde, za ulazak na Drumcode Showcase žurku biće potreban i lični dokument.

Ulaznice

Ulaznice za parter su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa, po ceni od 1690 dinara. Sve kupljene ulaznice za prethodne datume Drumcode Showcase-a važe za sutrašnji događaj. VIP ulaznice su rasprodate.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten