Zašto ne smete propustiti otvaranje Barutane i Gather Together žurku!

Otvaranje devete sezone Barutane ovog petka neće biti početak samo jedne nove Barutanine priče, već i jedna nova etapa u nastupima Kristijana Molnara. Ovo će biti njegov prvi showcase i prvi Gather Together događaj.

Po čemu je ova žurka posebna? Kristijan Molnar će nastupati sa ljudima sa kojima je sarađivao i koji su ostavili trag na njegovu karijeru, a prvi od njih je sjajni hitmejker Jimi Jules, a publiku očekuje njihov ekskluzivni back2back set kojim će otvori sezonu letnjih žurki na Kalemegdanu.

Vrhunska produkcija će uključiti veoma ozbiljno osvetljenje, dim mašine, Funtkion One ozvučenje, a Barutana će imati unikatan izgled i poziciju stejdža i zona, pa je ovo jedinstvena prilika da uživate u takvom ambijentu.

Koliko je sve ovo ozbiljno najbolje govori ko sve pomaže Kristijanu u ostvarivanju ovog projekta.

Uz Kristijana je tu i Andreas Vollmer, berlinski dizajner svetla i programer. Njegova kompanija company FADENKREUZ Productions radila je na projektima kao što su „Performing Arts Festival Berlin“,“Open Air Gampel“ and „The Healing“ – Art Installation, a dovoljno je reći da je jedan od ljudi sa kojima je Andreas išao na turneju na kojoj je bio zadužen za osvetljenje i Paul Kalkbrenner.

Za stejdž i vizuale zadužen je Robert Protzman, čovek koji je, između ostalog, redizajnirao berlinski klub FUSION i neko ko je radio sa INNERVISIONS, LOST IN A MOMENT, Claptone, Sébastien Léger, Fritz Kalkbrenner…

Sam plakat radio je Trevor Jackson, prestižni umetnik koji već 20 godina stvara na sceni, a sarađivao je sa U2, Massive Attack, Four Tet, LCD Soundsytem i mnogim drugima.

Nakon sjajnog seta na žurci zagrevanja za CDE i pozitivnih reakcija publike, talentovani Jimi Jules se vraća u Beograd da sa klaberima podeli puno nove, dobre muzike. U novembru prošle godine objavio hit singl „My City’s on fire“ koji je doslovno „zapalio“ klupske podijume i top liste, a ujedno je predstavljao i najavu albuma „+“ koji je objavljen krajem marta meseca za Dixonov Innervisions lejbl.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža, po ceni od 990 dinara za regularnu i 1390 dinara za VIP.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten