Nastup drum’n’bass legendi Marky-ja i Patifa premešta se u klub DOT

Nastup legendi drum’n’bass žanra DJ Marky-ja i Patifa zbog loših vremenskih prilika premešta se u klub DOT (Francuska 6).

Rodonačelnici brazilskog drum’n’bass zvuka, čiji je zarazni ritam šarmirao ceo svet početkom dvehiljaditih, DJ Marky i DJ Patife stižu večeras u klub DOT. MC podršku pružiće im GQ, a na sceni će im se pridružiti i lokalni DJ-evi Necone, Bitz, Side 1, uz MC Edge-a.

DJ Marky je otkriven krajem devedesetih godina prošlog veka, kada je nastupio u tada najprestižnijim londonskim klubovima, Movement i The End i to je bio početak njegove dugogodišnje internacionalne karijere. Prvi je brazilski producent koji je dospeo na vrh cenjene UK liste hitova, ali i prvi DJ iz Brazila koji je imao rezidenturu u čuvenom londonskom klubu Fabric. Dobio je priznanje najboljeg DJ-a, na Award RMC 2012. godine, objavio više od 100 izdanja i uspešno vodi globalno poznatu izdavačku kuću Innerground Records u Londonu.

DJ Patife je jedan od najreprezentativnijih i najistaknutijih predstavnika brazilske drum’n’bass scene. Poznat je po miksu bossa nove, jungle-a, sambe, funka, soula i jazza, a doprineo lansiranju novog stila po imenu sambass svojim savršenim kompozicijama i remiksima, među kojima se ističu „Sambasim“, „Carnaval“ ili „Só Tinha Que Ser Com Você“, savremeni klasici koji su redefinisali moderan klupski zvuk.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten