Apollonia u Blenderu 15.02.2017.

BLENDER /multidimenzionalni projekat kojim želimo da vam predstavimo nešto više/

Nakon niza velikog broja događaja na kojima ste prisustvovali proteklih godina po kojima smo se definitivno izdvojili izvanrednim bukinzima i spektakularnom produkcijom započinjemo novi projekat kao znak našeg daljeg prepoznavanja. Naš cilj nije da ponudimo još jednu platformu i festivalal u nizu postojećih, već želimo da domaćoj publici na jedinstven način predstavimo nešto sasvim novo, drugačije i slobodno možemo reći jedinstveno. Muzika je tu kao vodeća tema ali i sve ostale umetnosti, vremenom će se priključivati Blender mixu.

Svečano otvaranje Blendera zakazali smo za 15. februar kada prvi put u Beograd dovodimo sastav Apollonia / Shonky + Dan Ghenacia + Dyed Soundorom/ koji je trenutno jedno od vodećih imena globalne elektronske muzičke scene.

Dan Ghenacia, Dyed Soundorom i Shonky su braća po vajbu odgovorni za muzički fenomen Apollonia koji je pokrenut 2012. godine. Voljeni zbog inovativnosti koju su doneli u house i tech-house, oni postaju jedno kada se nadju u studiju ili za DJ pultom. Apollonia je projekat koji je prikupljao kreativnu sinergiju i veliku posvećenost i povezanost u radu što čini da oni deluju kao jedan umetnik, a kako su sve više nastupali b2b2b, tranzicija je bila skoro eprimetna.

Nakon debi albuma ‘Tour À Tour’ iz 2014. godine koji je postavio na sam vrh francuske tech-house scene i brojih izdanja, Apollonia svakako su imena zaslužna za oblikovanje ovog zvuka sa više primesa pravog housa, sa svim tim gruvom, perkusijama i isečcima vokala. Uticali su na mnoge, kako ljubitelje elektronske muzike tako i svoje mladje kolege, koji su zahvaljujući njima zavoleli house i tech-house, novim generacijama otkrili su čari čikaškog house zvuka i time uticali na popularnost te muzike, posebno u Francuskoj. Njihovi setovi ne traju kraće od 5 sati i od  2012. pa do danas, kada se Apollonia nalazi u samom vrhu svetske DJ scene, jedni su od ređih koji iza sebe u kontinuitetu ostavljaju veoma zapažene mixeve i nastupe, neki od njih su Mixmag, Lab, BPM, Richie Hawtin-ov ENTER, Circoloco, DC 10, Panorama Bar Berlin, Fabric London setovi.

Za kraj februara pripremili smo i trodnevni BLENDER Festival za koji smo već bukirali jako interesanta imena koja domaća publika veoma voli i već duže vreme iščekuje. Proteklim Central Dance Eventom, pokazali smo da negujemo scenu, publiku i trudimo se da uvek predstavimo nešto novo i drugačije i iz tog razloga sve pozivamo da se priključe i podrže BLENDER.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten