Dance Box with Matt Nash at Barutana 9. septembra!

MATT NASH U BARUTANI!

DJ i producent Matt Nash izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na Dance Box događaju po prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope, u organizaciji Belgrade Vandalism i Madness Factory!

Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su Armada MusicAxtoneRevealed RecordingsSize RecordsSpinnin’ Records, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju kreira i pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Kako prvi put nastupa na ovim prostorima, publici koja bude prisustvovala spektaklu, doneće potpuno originalan zvuk.

Na Dance Box-u podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu – Galoski, potpisnik izdanja za Protocol RecordingsFlamingo RecordingsUniversal Music Sweden, momak koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored najvećih svetskih imena, Martin Garrix-a i Hardwell-a!

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: PesstoVandal Steve b2b Cavin VivianoDivolly & Markward i SML!

Sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, pa vas osim vrhunskih izvođaća očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

Regularne karte po ceni od 790 RSD i VIP karte po ceni od 1290 RSD mogu se nabaviti na svim Eventim Serbia i GIGS TIX prodajnim mestima. Količine su ograničene!

bitly.com/DanceBoxTicketsEventim
bitly.com/DanceBoxTicketsGIGSTIX

www.madnessfactory.org
www.facebook.com/madnessfactory.org
www.facebook.com/bgvandalism

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten