Potpisnik Drumcode etikete Ramiro Lopez stiže u Beograd!

U petak 22. septembra u Barutani nas očekuju dva imena popularne etikete Drumcode  Enrico Sangiuliano i Ramiro Lopez koji nastupaju prvi put pred Beogradskom publikom. Povodom ove specijlane prilike izdvojili smo neke zanimljive pojedinosti iz privatnog i poslovnog života Ramira Lopeza koje verujemo da će vam se dopasti.

Prvu ploču koju si kupio  –  Guns N’ Roses i Queen

Kako se sećaš svog prvog nastupa  –  Puštao sam b2b sa svojim bratom Jorge-om, obojica smo bili veoma nervozni. Za taj nastup vežbali smo dve nedelje

Koju muziku slušaš van one koju puštaš  –  Bossa Nova / Jazz muziku

Kako provodiš dane kada nisi na gigovima  –  Družim se sa prijateljima kod mene kući, a često im i kuvam

Koji artist je za tebe najveća inspiracija i ne prestaje da se izdvaja od ostalih – Adam Beyer, on mi je uzor u mnogim stvarima

Kako održavaš svoju kreativnost i šta te ispiriše  –  Muzika je sastavni deo mog života životu i skoro svaka situacija može da mi probudi inspiraciju poput nekog zvuka sa ulice, muzike iz filma, muzike koju slušam u teratani….

Podsećamo čitaoce da Enrico Sangiuliano i Ramiro Lopez nastupaju ovog petka u klubu Barutana dok će im domaću podršku pružiti Ilija Djoković i Nikola Mihailović. A karte za ovaj dogadjaj možete kupiti na svim Eventim i GIGS TIX prodajnim mestima po ceni od 890 RSD za regularne i 1390 RSD za VIP karte.

[facebook https://www.facebook.com/events/925710707567343]

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten