Naredne dve subote Blender melje ua Hangaru

U subotu, 14. oktobra u miks pultu Hangara smeniće se dva više nego interesantna di džej dua, popularni Adriatique kao jedni medju predstavnicima Diynamic etikete, a sa njima ovo veče muzički će začiniti i Woo York dvojac koji su jedni od aktuelnih trendsetera novog techno talasa. Cela noć biće ispunjena prekaljenim tonovima tehna podjednako iskusnim miksom dvojca Adriatiqu i live act nastupom ukrajinaca Woo York. Kao interesantan detalj večeri, izdvojiće se specifican intro set kojim će se talentovani Ilija Djoković predstaviti u malo drugačijem ali podjednako kvalitetnom svetlu.

Ulaznice za ovaj dogadjaj možete kupiti po trenutnoj ceni od 990 rsd i (VIP) 1490 rsd na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima.

https://www.facebook.com/events/1823204344636958/

Naredna subota, 21. oktobar zakucan je za sve ljubitelje progresivnog zvuka kada stiže jedan medju najvećim ambasadorima, Nick Warren, a uz njega veoma poštovani di džej i producent Cid Inc. Ovo veče prava je poslastica domaće progresive publike jer Warrenova muzička širina i raznolikost čini da svaki njegov performans predstavlja jedinstveno iskustvo slušanja, a njegov specifičan pristup omogućio mu je da se poveže sa klaberima na globalnom nivou. Cid Inc-a naša publika je slušala na proslogodišnjem Let’s Mix It! festivalu kada je zasigurno duplirao broj domaćih fanova. U svojoj karijeri on je poznat kao jedan medju onima koji postavljaju nove standarde progresivne muzike.

Ulaznice za ovaj dogadjaj možete kupiti po trenutnoj ceni od 790 rsd i (VIP) 1390 rsd na svim Eventim i  Gigs Tix prodajnim mestima.

https://www.facebook.com/events/330164197453808/

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten