Stephan Bodzin nije želeo da postane di-džej

Stephan Bodzin specifičan je po mnogim stvarima, pored muzike i live nastupa koji su veoma posebni i njegov put do sadašnje pozicije bio je drugačiji.

Odrastajući uz oca muzičara, u kući koja je posedovala studio opremljen najkvalitetnijom tehničkom opremom, Bodzin je oduvek sebe video kao producenta i kompozitora, pustinjaka koji u svoja četiri zida pravi melodije. Sve je tako i bilo do 2004. kada je dostigao svoj prvi veliki uspeh nakon kojeg su fanovi počeli da zapitkuju kada će imati priliku da ga čuju na klupskim nastupima. Tada, njegov odgovor bio je veoma isključiv: ”Ne, ja nemam svoj live set, niti želim da budem di džej”. Međutim, iskrena želja publike bila je toliko jaka da je Bodzin odlučio da pozove svog brata, briljantnog di džej-a na pločama, kojeg je zamolio da ga nauči veštinom miksovanja. Nakon dva meseca prvi nastup osvanuo je u Hamburgu i od tada on više ne može ni da zamisli svoj život bez toga.

Od čvrste odluke da nikada ne postane di džej koji nastupa do ovog trenutka kada je jedan od najpozitivnijih artista, Stephan Bodzin stigao je na sam vrh elektronske muzičke scene.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten