Marika Rossa i Juliet Sikora za srpsku Novu godinu u Hangaru

Marika Rossa, jedna od najprepoznatljivijih istočnoevropskih techno di-džejeva nastupiće na poslednjem događaju u okviru Central Dance Event novogodišnjeg festivala, u nedelju 13. januara u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Ovoj neobičnoj predstavnici ukrajinske elektronske scene pridružiće se Juliet Sikora, house di-džej, producent, event menadžer i suvlasnica izdavačke kuće Kittball.

Te večeri dvema damama domaću podršku pružiće Roxa i Mark Andersson.

Marika Rossa prepoznatljiva je po tvrdom techno zvuku kojim je osvojila publiku širom sveta, od najvećih ukrajinskih festivala kao što su Kazantip i Global Gathering Ukraine, preko brojnih setova širom Evrope i Meksika. Tokom svoje uspešne karijere Marika je delila binu sa mnogim izvođačima svetske elektronske scene, dok se njene numere nalaze u samim vrhovima
Beatport lista. Nedavno je objavila singl „In Hypnose“ na kojem je sarađivala sa poznatom napuljskom producentkinjom i di-džejom Deborah De Luca-om. Stoji iza brojnih techno hitova i remiksa za izdavačke kuće Italo Business, Crunch Control, Audio Elite, Naughty pilule, DSR Digital, Dolma Records, Pragmatik Recordings, Naked Lunch, Elektrax Recordings. U aprilu 2015. osnovala je svoj lejbl Fresh Cut, a njeno prvo izdanje je za samo nedelju dana osvojila Beatport Hardtechno/Hardcore top 100 listu. Ono što Mariku razlikuje od ostalih di-džejeva su veoma mračan andergraund techno zvuk, energični nastupi i jedinstven stil. Juliet Sikora već dugi niz godina veoma je prepoznatljiva na house sceni. Krajem 2013. godine Juliet Sikora u saradnji sa Tube & Berger objavljuje singl „Come On Now (Set It Off)“ s kojim beleži ogroman uspeh i svetsku popularnost.


Pesma je doživela veliku podršku di-džej zajednice i publike, mnogobrojna radijska emitovanja i milionske preglede na Youtube-u. Svoje putovanje ka elektronskoj muzici započinje još u detinjstvu svirajući klavir. Kombinacija ambicije, akademskih dostignuća i strasti uvela je u svet muzičke industrije. Diploma Event menadžmenta omogućila joj je pristup najpopularnijim klubovima širom planete. Juliet je odgovorna za vođenje izdavačke kuće Kittball, čiji je suvlasnik zajedno sa Tube & Berger i P.A.C.O., a koja drži zavidnu poziciju među top 10 najprodavanijih deep house etiketa na Beatport-u. Njena produkcija za lejblove Suara, Material i Kittball prošla je vrlo zapaženo u svetu house muzike.

Tokom svojih nastupa delila je di-džej pult sa velikanima elektronske scene, po najvećim svetskim klubovima i festivalima, uključujući Watergate u Berlinu, Rex u Parizu, Cocoon u Frankfurtu, Sonar u Barseloni, kao i mnoge druge širom Evrope, Indije, Južne Afrike i Azije.

Ograničen kontingent ulaznica nalazi se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix po ceni od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP sektor.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten