Planule ulaznice za Hot Since 82 u HangaruU prodaji se od danas nalazi još jedna, veoma ograničena, količina ulaznica.

Još malo vremena je ostalo do željno iščekivanog nastupa svetske di-džej zvezde Hot Since 82, u subotu 23. februara u velikom Hangaru Luke Beograd, a te večeri će se na bini naći i još neka domaćoj publici dobro poznata imena. To su Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Beatport-ove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, tech house di-džej i producentski dvojac Wise D & Kobe, kao i IDQ, uspešni producentski projekat iza kojeg stoje Igor Puljić aka Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić.

Vrlo ograničen kontingent ulaznica za nastup Hot Since 82, u produkciji Blender, nalazi se u prodaji širom Ticket Vision i Gigstix mreža, po ceni od 1490 dinara za parter i 1990 dinara za VIP platformu.

Hot Since 82 je zaštitno lice modernog tech house zvuka. Jedan je od dobitnika DJ Awards-a, našao se na prvom mestu liste najboljih tech house di-džejeva koju je objavio Beatport, a nominovan je i za producenta godine na Electronic Music Awards-u. Deo je Richie Hawtin-ove ENTER ekipe, a već dve godine zaredom rezident je kluba Pacha na Ibici, uz svoje prepoznatljive Labyrinth žurke. Među klupskom populacijom popularan je njegovTaken koncept događaja koji su organizovani na različitim tajnim lokacijama širom sveta. Umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku u Velikoj Britaniji, srca klupske scene osvojio je debi izdanjem „Let It Ride“2011. godine, koje je dospelo na treće mesto Beatport-ove deep house liste i postalo himna Ibice. U novembru 2017. godine Hot Since 82 počeo je sa produciranjem novog albuma, za koji kaže da je sporiji, emotivniji i sa više vokala u odnosu na njegova prethodna izdanja. Prva dva singla sa ovog albuma – „Buggin“ i „Bloodlines“objavljena u drugoj polovini 2018. najava su za izdanje koje se očekuje u martu ove godine.

Andrew Meller je zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy, jednog od najuticajnijih elektronskih bendova današnjice – Underworld,  ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, kao i u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima su Carl CoxNicole MoudaberPaco OsunaNakadia. Tokom prošlog leta ova hit numeravrtela se na najpoznatijim svetskim plesnim podijumima. Njegov remiks trake Insomnia, jednog od najpopularnijih sastava svih vremena – Faithless-a, takođe se našla na Top 100 Beatport listi. Poslednje Meller-ovo izdanje, Godfather’s Dance, stiglo je do 12. pozicije Beatport-ove tech house liste i podržana je od strane imena kao što suRichy AhmedAndrea OlivaTechnasiaDarius SyrossianMark Knight i drugi.

Wise D & Kobe iza sebe imaju 17 godina uspešne karijere, a 2019. započeli su potpisanim ugovorom za Repopulate Mars, izdavačku kuću Lee-ja Foss-a. Ido sada su izdavaliza velike svetske lejblove –Toolroom Records, Glasgow Underground, Great Stuff, Noexcuse, Guesthousei King Stree, a njihovu muzikupodržali su izvođači kao što suUMEK, Mark Knight, A-Track, waFF, Gorgon City, Uner, Kevin Mckay, Huxley, Jamie Lewis, Les Schmitz.Singlovi ovog produkcijskog dvojca našli su se na priznatim top listama, na podijumima prestižnih klubova i festivala širom sveta, na čuvenom BBC Radio 1 u setu Erick-aMorello-a, kao i u legendarnoj emisiji Release Yourself u režiji Roger-aSanchez-a.

IDQsu uspešni domaći producenti koji su sjedinili znanje, talenat i iskustvo. Za kratak vremenski period sarađivali su sa dosta velikih imena, a u tu grupu se ubrajaju i Yousef, Stefano Noferini, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Todd Terry, David Penn, Josh Butler, Sam Obernik, Theo Kottisi The Shapeshifters.Njihova muzika našla se na plejlistama popularnih svetskih izvođača – Black Coffee, Claptone, Nick Warren, Gorgon City, Mark Knight, DJ Harvey… Nakon brojnih singlova koje su objavili, ovaj trojac završava debi album, koji je najavljen za leto ove godine.Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten