UZ BLACK COFFEE 23. MAJA IDQ, MARKO MILOSAVLJEVIĆ I COEUS

Kreativnom geniju i jednom od apsolutnih fenomena savremene elektronske scene, Black Coffee-ju, kralju haus zvuka, u četvrtak 23. maja pridružiće se uspešni producentski projekat IDQ iza kojeg stoje Igor Puljić aka DJ Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić, miljenik domaće publike i jedan od najaktivnijih di-džejeva Marko Milosavljević, kao i i mladi di-džej i producent Coeus.

[rev_slider alias=“banner“]

IDQ su uspešni domaći producenti koji su sjedinili znanje, talenat i iskustvo. Za kratak vremenski period sarađivali su sa dosta velikih imena kao što su: YousefStefano NoferiniRoger SanchezSandy RiveraTodd TerryDavid PennJosh ButlerSam ObernikTheo KottisThe Shapeshifters. Njihova muzika našla se na playlistama popularnih svetskih izvođača – Black CoffeeClaptoneNick WarrenGorgon CityMark KnightDJ Harvey. Nakon brojnih singlova koje su objavili, ovaj trojac završava debi album koji je najavljen za leto ove godine.

Marko Milosavljević je poznat kao strastveni kolekcionar ploča, koji ima pozamašnu zbirku vinila – kako elektronske muzike, tako i iz drugih žanrova, poput džeza, soula, fanka, diska i bugija. Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike. U karijeri dugoj preko 15 godina, Marko je nastupao na najvećim festivalima i u klubovima širom Srbije i regiona, kao i u Evropi i Kanadi. Bio je menadžer prve domaće tehno etikete Recon Warriors, kao i pod-etiketa Recon Light i Traffica, koje broje više od 50 izdanja. Produkcijski debi imao je na kompilaciji radija B92 „Belgrade Coffee Shop” 2006. godine, a kasnije i na holandskim izdavačkim kućama Luxaflex i Shadowfax, kao i na etiketi Jesus Loved You.

Iza imena Coeus, krije se di-džej i producent Nemanja Petković. Postao je jedno od najatraktivnijih novih imena na regionalnoj sceni, a njegove stvari redovno vrte velikani poput Tale of UsAdriatique i Oliver Koletzki, dok mu trake izdaju poznati lejblovi poput MoBlack Records-a i Sweet Musique-a. Njegovi prvi muzički koraci vezani su za sviranje klavira. Kada je počeo da se bavi produkcijom i di-džejingom fokusirao se uglavnom na haus muziku, a nakon nekog vremena se okrenuo i prema dip i melodik tehnu. Nemanjini setovi variraju od afro zvuka do elektronike i diska i bez izuzetka teraju publiku na ples. Coeus je puštao sa imenima svetske scene, kao što su: SashaBlack CoffeeTheo Kottis i mnogi drugi.

Ograničen broj ulaznica za nastup Black Coffe-ja u Barutani, nalazi se u prodaji putem mreža Ticketvision i Gigs Tix, po ceni od 1290 dinara za parter i 1790 dinara za VIP terasu.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten