Šesto izdanje Blender All Stars serijala u Barutani

Šesto izdanje Blender All Stars serijala održaće se u subotu 21. septembra, kada će se za di-džej pultom kultne Barutane naći Kid Kimi koji u svojim setovima u eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, di-džej dvojac Timmy Mendeljejev b2b CWTCH, predvodnici Oscillate muzičkog koncepta, kao i DE:MO ekipa koja je postala prepoznatljiva po hybrid di-džej setovima tokom kojih klasičan di-džejing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemene dodatnim semplovima i efektima.

Ulaz na Blender All Stars 6 žurku je besplatan do ponoći, dok je nakon toga cena ulaznice 500 dinara.

[rev_slider alias=“banner“]

Kid Kimi već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar. Njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da di-džejing ne zna za granice. Pored mnogobrojnih klupskih žurki i nastupa na najvećim domaćim festivalima poput EXIT-a, Love Festa i VIBE festivala, di-džej pult je delio sa velikim svetskim imenima elektronske scene kao što su: Derrick MaySilicone SoulOxiaKerri ChandlerKenny LarkinSteve RachmadVince WatsonNic FanciulliRolandoMind AgainstKevin YostEric CloutierChymeraAril BrikhaCarlo LioBen KlockEllen AllienZenker BrothersParanoid LondonOctave One… Svoj zvuk uvek prilagođava atmosferi i publici koja se sa njegovih setova vraća sa mnogo pozitivne energije.

Kid Kimijev prošlogodišnji set iz Headroom-a

Oscillate koncept karakteriše tvrđi zvuk i hipnotišući vizuelni identitet. Njihova muzika je fuzija UK techno-a i industrial-a, dok s vremena na vreme eksperimentišu sa dub techno-om. Osciliraju oko „sredine“ ambiciozno istražujući ekstreme. Pored di-džejinga, Oscillate duo bavi se i produkcijom. Cwtch je u tandemu sa Cherry Mind-om izdavao muziku za Pata Pata Recordings i Robotica Records, dok Timmy-jev produkcijski portfolio sadrži izdanja koja se mogu naći na District9 Recordings etiketi i srpskom Tauten lejblu.

DE:MO ekipa se nedavno pojavila u Beogradu i donosi pravo osveženje na domaću elektronsku scenu. Za sebe kažu da su techno bend nastali u galaksiji Antennae i da su došli na planetu Zemlju sa zadatkom da kreiraju fabriku emocija ispoljenu kroz muziku i umetnost koja će ljudima pružiti mogućnost da osećaju dublje. Ono što ih razlikuje od ostalih, ne samo lokalnih već i svetskih di-džejeva je to što svoj život i žurke žive i prave u kamperu, zimi na Kopaoniku, a leti na Adi Bojani, gde organizuju žurke tokom cele sezone. Po povratku u Beograd, aktivirali su se na polju svoje muzičke karijere. U početku su DE:MO žurke organizovane po celom gradu, ispred kampera, na lokacijama masovnih žurki i noćnih klubova – svuda gde se nalazila njihova potencijalna publika. Ubrzo su dobili šansu da organizuju sopstveni stejdž na festivalu Dev9t, kao i da nastupaju na Urban Bug bini na EXIT-u. Njihovi setovi odlikuju melodic techno notama. Svoju muziku opisuju kao harmoničnu tehnozu sa prepoznatljivom melodijom, gde se trake razlikuju jedna od druge, moraju biti “pevljive” i pokretati ljude uz bit koji nije konstantno isti. Na nastupima vode računa da se publika dobro zabavlja. Njihova misija je da moćni zvuk koji stvaraju, transferom čiste emocije i strasti učine dostupnim ljudima na ovoj planeti.

DE:MO u klubu Dot

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten