Henry Saiz-ova „Digital Mirages“ trilogija

Nakon zadivljujućeg prvog dela trilogije Digital Mirages, koji je zadobio značajnu pažnju i podršku čitave scene, Henry Saiz nam otkriva svoje drugo poglavlje, na izmaku letnje sezone.

[rev_slider alias=“banner“]

U izdanju Digital Mirages vol. 2, Henry nastavlja da razvija svoj vrlo lični pristup klupskoj muzici, pod uticajem zvukova i produkcijskih tehnika i stilova poput vaporwave-a, stvarajući jedinstveni spoj psihodelične i retro-futurističke muzike koja će vam razneti um. Kao i prvo poglavlje, Vol.2 se sastoji iz pet božanstvenih delova u koje Saiz ubrizgava ekspanzivne zvučne zapise, hipnotičke synth linije, prirodnu eleganciju, sve to prožeto emocijama i pravim smislom svrhe. Kao i obično, Henry majstorski pruža staloženu snagu koja zadirkuje čula i vodi vas u vaše srećno mesto, vašu nirvanu. Pet novih hyper-audio tableta, pet novih svetova u kojima se možete izgubiti.

Digital Mirages Vol.1 je prvi od tri EP-ja koji prikazuje suštinu Saiz-ovog bića u najboljem svetlu tako što otkriva njegovu jedinstvenu i intrigantnu paletu zvukova. Pet zapanjujućih traka avangardnog melodičnog techno zvuka koje će ovladati svakim podijumom za igru.

Uz izdanje prvog dela trilogije Henry Saiz kreće sa serijom Mirage žurki. Na njima će težiti stvaranju specijalne klupske atmosfere i pružanju jedinstvenih događaja pravljenih oko dobro poznatog i voljenog muzičkog ukusa Henry-ja Saiz-a.

U beogradsku Barutanu, Henry Saiz dolazi u petak 27. septembra, da zatvori letnju sezonu ovog kultnog kluba.

Karte su u prodaji putem Cooltix platforme, kao i Gigs Tix i Ticket Vision prodajne mreže.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten