Hot Since 82 na nultom danu Central Dance Event-a

Sedmo izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd, otvara svetska deep/tech house zvezda, Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata današnjice, na nultom danu, u petak 27. decembra.

Ograničen broj promo ulaznica za nulti dan CDE 2020, petak 27. decembar, u prodaji je putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 1190 dinara za parter i 1690 dinara za VIP zonu. U prodaji je takođe, i veoma ograničen kontigent ekskluzivnih petodnevnih kompleta za ceo Central Dance Event 2020 festival, po ceni od 2790 dinara za parter i 3790 dinara za VIP, do ponedeljka 28. oktobra.

[rev_slider alias=“banner“]

Za mnoge je Hot Since 82 dobro poznato ime, po nastupima širom sveta, od festivala Coachella i Glastonbury, preko kultnih klubova kao što su Fabric u Londonu ili Pacha na Ibici.

Hot Since 82 je hedlajner najvećih elektronskih bina i umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku u Velikoj Britaniji. Zaštitno je lice modernog tech house zvuka, jedan je od dobitnika DJ Awards-a, našao se na prvom mestu liste najboljih tech house di-džejeva koju je objavio Beatport, a nominovan je i za producenta godine na Electronic Music Awards-u.

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley, koji di-džejingom počinje da se bavi sa 17 godina u svom rodnom gradu Barnsliju, gde je radio dvanaestočasovne setove svake nedelje. Svojim veštinama i izborom muzike, uspeo je da osigura letnju rezidenturu na Ibici u klubu Amnesia, davne 2006. Trebalo mu je nekoliko godina da konačno pronađe pravog sebe. Kada je pustio singl Let It Ride, na afteru na Ibici, dobio je neverovatan fidbek od strane publike. Traku je poslao svom prijatelju Noir-u, koji ju je izdao za Noir Music sledećeg leta. Numera se našla na samom vrhu deep house lista i postala himna Ibice 2011. godine, baš u vreme kada je eksplodirao jedan novi stil muzike, karakterističan po jakom basu, pod velikim uticajem garage stila. Hot Since 82 projekat je rođen.

Od tog momenta, njegova karijera kreće se neverovatnom uzlaznom putanjom. Četiri BBC Radio 1 Essential New Tunes-a; dva Essential Mix-a; nalazi se u top 10 najprodavanijih producenata svih vremena na Beatport-u sa svojim remiksom Bigger Than Prince; zvezda je naslovnice Mixmag-a; nižu se live nastupi po vodećim svetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, sedam sezona na Ibici uključujući i tri sezone rezidenture na Labyrinth žurkama u klubu Pacha, brojne svetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN.

Na zalasku ove godine, Hot Since 82 se može pohvaliti uspesima o kojima mnogi producenti mogu samo da sanjaju. Proputovao je pet kontinenata uzduž i popreko i postao nezaobilazni deo svetske klupske i festivalske scene, što je dokazao rasprodatim turnejama po Severnoj i Južnoj Americi, Australiji i naravno Velikoj Britaniji.

Ovog leta imao je ekskluzivnu rezidenturu u klubu Privilege, u okviru RESISTANCE događaja, koje su ove sezone predvodili Adam Beyer i Carl Cox. Takođe je objavio drugi album, pod nazivom 8-track, za svoju izdavačku kuću Knee Deep In Sound, za koji kaže da je sporiji, emotivniji i sa više vokala u odnosu na njegova prethodna izdanja, koji si predvodili singlovi – Buggin i Bloodlines.

„Volim da sam interaktivan sa publikom. Najbitnije mi je da su trake koje puštam pune emocija. Moja misija je da svojom muzikom odvedem ljude na putovanje na kom se nadam da maksimalno uživaju.“ – izjavio je jednom prilikom Hot Since 82.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten