Wise D & Kobe za CDE: Epicentar Regionalnog Rave Zemljotresa sa preozbiljnim imenima na bini

Wise D & Kobe su jedan od vodećih i iskusnijih regionalnih di-džej tandema. Izdanja ovog popularnog producentskog dvojca nalaze se u portfoliju mnogih etiketa, poput Toolroom, Repopulate Mars, Glasgow Underground, CR2 i mnogih drugih, dok se njihova muzika može čuti u setovima velikih faca kao što su: Jamie Jones, Marco Carola, Steve Lawler i mnogih drugih. Ovaj duo ove godine proslavlja svoje punoletstvo na sceni, a njihova energija uvek garantuje dobar provod.

Ove godine, momci debituju na Central Dance Event-u, pa smo im tim povodom postavili nekoliko pitanja.

Artist, album, pesma koji su obeležili 2019? Nešto od muzike što se često vrtelo na vašim plejlistama u toku ove godine…

Što se izdanja tiče po nama je ovu godinu obeležila traka koja se baš često našla u našim setovima, a to je Rebuke – „Along Came Polly“ // HOTC126. Artist godine je neponovljivi ultra inovativni Maceo Plex! Što se našeg materijala tiče to je svakako traka „Galactic Funk“ koja je potpisana za legendarni CR2 Records. Zahvaljujući njoj ostvarili smo kontakt i dobili odličan feedback od Jamie Jones-a, a inače traka je već nekoliko meseci u neizostavna u setovima Steve Lawler-a  i jako se radujemo tome.

Ispričajte nam jedno iskustvo iz 2019. koje nikada nećete zaboraviti.

Pa Wise je u martu dobio ćerkicu pa smo napravili  rejv za pamćenje, dva dana nismo znali za sebe hahahahaaa 🙂

Omiljeno piće kojim nazdravljate za Novu godinu?

Mi  ne pijemo, tako da ćemo preskočiti ovo pitanje, a nazdravićemo sa flajkom Jacka i dosta leda. 🙂  

Koju pesmu biste želeli da čujete u novogodišnjoj večeri, u ponoć? A koju biste voleli da pustite u ponoć, a ne možete?

U ponoć naravno Tigu „Sunglasses at Night“ u original verziji, a može i neka od njegovih aranžmanski modernih obrada tog planetarnog i večnog hita za koji nas vezuju mnoga lepa sećanja.


Novogodišnja odluka koju stalno donosite a nikada ne ispunite?

Stalno donosimo čvrstu odluku da treba da smršamo pošto se i najčvršce bine ljujaju pod nama u b2b setovima. Možda se to promeni kad jednom  propadnemo u sred seta kroz binu ahahahaaa! 🙂

Omiljena party destinacija? Ili omiljena žurka na kojoj ste bili ove godine?

Omiljena i najkorisnija party destinacija je Amsterdam Dance Event gde zaista možete svakakve poslovne kontakte da ostvarite, a ujedno da se i dobro provedete. Inače omiljena žurka gde smo bili ove godine je Marco Carola i Nasta u Blender organizaciji. Festivalski nastup bi bio Maceo Plex na Dance Areni, a naš najbolja nastup gde smo radili je u Hangaru sa Hot Since 82.


Kojeg di džeja/producenta bi izdvojili kao onog sa kojim je najbolje zabavljati se?

Lepo je sa svima družiti se, i ne bismo nikoga da izdvajamo, ali one koje moramo da pohvalimo u ovoj godini su: Reblok koji je overio Hot Creations, Ilija Đokovic – Drumcode, RanchaTekIntec, Andrew MellerToolroom, Mene – Elrow, CoeusAfterlife , Space Motion… ima ih još, nadam se da neće zameriti.


Koji su vaši planovi za 2020?

Planovi su kao i do sada. Što više vremena provoditi u studiju, bazirati se na kvalitetnu produkciju , usavršavati svoje znjanje i izdati trake za jake lejblove gde nam je i mesto. Trenutno radimo kolaboraciju i novi materijal sa jednom od boljih  ženskih di-džej imena na Ibizi. Ona ima fenomenalna izdanja na etiketama poput: Hot Creations, Toolroom, Roush, Sola. Jedva čekamo to da završimo, a nadamo se da ce lokalni i regionalni promoter ozbiljnije prepoznati naše višegodišnje zalaganje i rad.

Šta biste poželeli svojim fanovima/klaberima u narednoj godini?

Da istinski uživaju u muzici. Da im muzika i ljubav služe kao glavno pokretačko gorivo u životu. Da budu pozitivni, da više slušaju kvalitetnu muziku i dok nisu na žurkama. Ono najbitnije što im želimo je dobro zdravlje i veća podrška domaćim artistima, jer scena jedino na taj način može da opstane i ojača svoje zaista ozbiljne potencijale koje poseduje.

Šta želište od Deda Mraza i da li smatrate da ste bili dovoljno dobri ove godine, da bi to dobili?

Nismo baš bili. Od Deda Mraza ne želimo baš ništa, a od Loto bubnja može jedna sedmica da sevne.

Šta za vas znači Central Dance Event?

Epicentar Regionalnog Rave Zemljotresa sa preozbiljnim imenima na bini, i izuzetno ozbiljnom organizacijom!

Da li našoj publici spremate nešto specijalno i šta možemo očekivati od vašeg nastupa na CDE 2020?

Da, svakako. Upravo radimo nove trake specijalno za CDE i želimo da klaberima priredimo vrhunski doček koji nikada neće zaboraviti. Hvala svima i vidimoooo se u Hangaru! <3

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten