Tip$y New Years Eve u DOTu

Doček najluđe noći u klubu DOT rezervisan je za Tip$y New Years Eve. U novu 2020. godinu ulazimo u intimnoj klupskoj atmosferi, uz di-džejeve sa kojima noć nikada nije dovoljno duga. Obujte svoje omiljene cipele za ples, jer će vas 31. decembra od 22h do ranih jutarnjih sati zabavljati Lea Davogić, DJ Ike, DJ Prema i DJ Rokam.

Lea Davogić i DJ Ike, dobro poznata lica najpopularnijih r’n’b večeri u gradu Cherry on Top će vas svojom muzičkom selekcijom dobrih starih hitova r’n’b i hip hop zvuka ali i najsvežijih numera ovih žanrova, navesti da plešete u novogodišnjoj noći. DJ Prema poznat je po tome da vrti omiljene svetske hitove, kombinaciju svega što želite da čujete u klubu – od klasika do hitova koji će to tek postati, dok je DJ Rokam nezaobilazno ime kada je u pitanju domaća hip hop scena, što i ne čudi jer svojim di-džej skilom i selekcijom pesama nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ulaznice se nalaze u prodaji po ceni od 800 dinara putem onlajn platforme Cooltix, kao i Gigs Tix i Ticket Vision prodajnih mreža.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten