IDQ za CDE: Album prvenac će početkom 2020. konačno ugledati svetlost dana

IDQ su uspešni domaći producenti koji su sjedinili znanje, talenat i iskustvo. Iza ovog projekta stoje Igor Puljić aka DJ Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić.

Za kratak vremenski period sarađivali su sa dosta velikih imena kao što su: YousefStefano NoferiniRoger SanchezSandy RiveraTodd TerryDavid PennJosh ButlerSam ObernikTheo KottisThe Shapeshifters. Njihova muzika našla se na playlistama popularnih svetskih izvođača – Black CoffeeClaptoneNick WarrenGorgon CityMark KnightDJ Harvey.

Nakon brojnih singlova koje su objavili, ovaj trojac završio je debi album. Neposredno pred nastup na CDE 2020, odgovorili su nam na nekoliko pitanja.

Artist, album, pesma koji su obeležili 2019? Nešto od muzike što se često vrtelo na tvojim plejlistama u toku ove godine…

Omiljeni artisti čiju smo muziku najviše puštali u ovoj godini pre svih Dino Lenny, WhoMadeWho i Keinemusik ekipa.

Ispričajte nam jedno iskustvo iz 2019. koje nikada nećete zaboraviti.

Zajednički rad na Albumu prvencu za IDQ, koji će početkom 2020. konačno ugledati svetlost dana. S obzirom da smo veći deo godine nas trojica živeli na tri kraja sveta, iskustvo ovako kreativnog rada na daljinu je nešto što ćemo svakako pamtiti duuugo…

Koji su vaši planovi za 2020?

Gore već pomenuti IDQ Album bi trebalo uskoro da izađe, njegova promocija i razvoj tog Live nastupa o kome pričamo već godinama će sigurno biti najvažniji deo plana.

Šta bi poželeli svojim fanovima/klaberima u narednoj godini?

Da vole, čuvaju i poštuju svoje porodice i prijatelje i da uživaju u dobroj muzici.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten