BRLN party: de & mo i Looda Sosa ovog petka u klubu DOT

Ovog petka, 10. januara, De & Mo vas svojim zvukom vodi u Berlin, ovog puta sa specijalnom gošćom – Loodom Sosom!

Oni dvojac je postao prepoznatljiv po hybrid di-džej setovima tokom kojih klasičan di-džejing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemene dodatnim semplovima i efektima.

De & Mo ekipa se nedavno pojavila u Beogradu i donosi pravo osveženje na domaću elektronsku scenu. Za sebe kažu da su techno bend nastali u galaksiji Antennae i da su došli na planetu Zemlju sa zadatkom da kreiraju fabriku emocija ispoljenu kroz muziku i umetnost koja će ljudima pružiti mogućnost da osećaju dublje. Ono što ih razlikuje od ostalih, ne samo lokalnih već i svetskih di-džejeva je to što svoj život i žurke žive i prave u kamperu, zimi na Kopaoniku, a leti na Adi Bojani, gde organizuju žurke tokom cele sezone. Po povratku u Beograd, aktivirali su se na polju svoje muzičke karijere. U početku su njihove žurke organizovane po celom gradu, ispred kampera, na lokacijama masovnih žurki i noćnih klubova – svuda gde se nalazila njihova potencijalna publika. Ubrzo su dobili šansu da organizuju sopstveni stejdž na festivalu Dev9t, kao i da nastupaju na Urban Bug bini na EXIT-u. Njihovi setovi odlikuju melodic techno notama. Svoju muziku opisuju kao harmoničnu tehnozu sa prepoznatljivom melodijom, gde se trake razlikuju jedna od druge, moraju biti “pevljive” i pokretati ljude uz bit koji nije konstantno isti. Na nastupima vode računa da se publika dobro zabavlja. Njihova misija je da moćni zvuk koji stvaraju, transferom čiste emocije i strasti učine dostupnim ljudima na ovoj planeti.

Looda Sosa, rođena u Kikindi, živi u Novom Sadu. Sa 14 godina završava muzičku školu, odsek klavir, koji i dan danas ostaje njena velika ljubav. Ideja nastaje kada svet počneš da prilagođavaš sebi, te je tako Looda Sosa počela da se bavi DJjingom u avgustu pre dve godine. Zanat je usavršila kod tri legendardna profesora, Peleta Drezgića, Billy 9 i Vladimira Aćića. Nastupala je u svim poznatim vojvođanskim klubovima, na Green Love festivalu i na raznim modnim događajima. Na nastupima isključivo pije kafu, neretko ume da vrisne od uzbuđenja, a kad izniveliše energiju sa publikom – to postaje pun pogodak i nastup koji se pamti još dugo. Preferira cross-genre setove, koje kreira kroz upravo tu nivelaciju energije sa publikom. Kako kaže, voli masan bass i melodičnu strast. Odabrani techno, tech house, melodic i progressive u kombinaciji, daju jednu mini eksploziju svih njenih osećanja. Kafu bi volela da popije sa Butchom, uzor joj je Honey Dijon, a volela bi da bude lepa kao Chelina Manuhutu. Jako se raduje svom nastupu u DOT-u, a za warm up pred omiljene joj beogradske kolege DE&MO, pripremila je melodic techno u autentičnoj cross verziji.

Cena ulaznice za ovo veče iznosiće 300 rsd do ponoći i 500 rsd posle.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten