Kraj januara u DOT-u dočekujemo uz domaći house vajb: Filip Fisher, Baka i Luka Čikić

U petak 31. januara u klubu DOT pojaviće se domaća garda – Filip Fisher, Baka i Luka Cikić. Lagani tech house ritmovi širiće se plesnim podijumom, tako da očekujte savršenu završnicu najdužeg meseca u godini.

Filip Fišer, sa trenutnom adresom u Beogradu, ima iskustvo više od 10 godina u muzičkoj industriji, kao DJ, producent i vlasnik etiketa „The Purr“ i „Orfanelli Records“. U njegovim setovima može da se čuje deep progressive groovybitovi pomešani sa undergroundi minimal zvucima – ova kombinacija diže iz mrtvih. Pored objavljivanja traka na svojim etiketama, njegova muzika našla se i na Offsite RecuICONYCu, Maintain Replayu, Rezongar Recu,Acuna Boyzui drugim izdavačkim kućama. Nekoliko puta je bio na BeatportTraxsourcelistama top 100.

Nastupao je na prestižnim svetskim i domaćim festivalima i klubovima kao što su Amsterdam Dance Event, Club NL, D-EDGE & Fosfobox, Eddies House, Insomnia, Exit festival, Intropea, Fabrique, Kikoto, DEPO. Nekoliko godina rezident je klubova DOT, Plastic i Mint. Pult je delio sa GramophonedziejomRodom B, SpinnZinnomSPURIomMarcello V.O.RomJUST2, Luthier, KidMassivei mnogim drugim.

Za vrlo kratko vreme Baka je ostvario uspeh na domaćoj sceni – pušta po skoro svim eminentnijim klubovima u srpskoj prestonici. Karakterišu ga strictly housesetovi – minimal i tech all the way. Provuče se i koja veselica kroz njegovu klackavu muziku, kako on to voli da kaže. Za uvod priprema set inspirisan Beogradom i techy zvukom.

Luka Cikić jedan je od najmlađih artista na regionalnoj sceni. Prve korake u muzici je napravio 2015. godine i do sada je osvojio srca mnogih ljubitelja elektronike. Na njegov unikatan zvuk imali su uticaja imena poput Âme iTrikka. Fuzija mračnih melodija i elektronskog zvuka, sa elementima afro perkusija, kao i pozitivni disko vajb čine ovog momka posebnim. Uživa u dugim all night setovima jer onda ima priliku da publiku odvede na putovanje kroz razne žanrove elektronske muzike. Nastupao je na Exit, Fresh Wave i Nox Festivalu, a pult je delio sa Denisom Horvatom, IvoryjemSantiago Garciom– upravo ti nastupi su ga izgradili u izvrsnog muzičkog selektora.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten