Nove poslastice u muzičkoj kuhinji Andrew Meller-a

Bez obzira na trenutnu situaciju koja je okupirala ceo svet, Andrew Meller još od početka 2020. ne prestaje da ređa sjajna izdanja.

Godinu je započeo već zapaženim remiksima, prvi je remiks numere Paranoia za duo Murphy’s Law, koji je izašao za etiketu Under Pressure, dok je naredni objavljen za poznati Toolroom Trax lejbl, a u pitanju je remiks trake Celtic Girl od Elian Dust-a, koji se našao na spisku top 50 Tech House Chart-a Beatport-ove liste.

Polovinom marta meseca, na Nhan Solo-voj etiketi Superfett, našao se EP koji sadrži tri pesme: House Heads, Eleven i In My Soul. Dve trake sa ovog izdanja, našle su se u top chart-ovima – House Heads u top 5 Hype House Chart-a i Eleven u Top 30 Hype Tech House Chart-a.

Andrijino tajno oružje koje je zapalilo plesne podijume tokom prethodne godine, napokon je objavljeno krajem prošlog meseca na Lapsus Music-u, koji je u vlasništvu dvojca Supernova. U pitanju je singl Hau du ju du, koji je popunjen remiksom italijanskog producenta Sante-a Sansone-a.

[rev_slider alias=“banner“]

Izdanja koja čekaju svoj release date su pozamašna, pa ćemo ih redom nabrojati: remiks numere The Prophet, izvođača Chus & Ceballos i Supernova za izdavačku kuću Stereo Productions, povodom 20 godina postojanja ovog poznatog dua; a tu je i remiks trake Ayahuasca, poznatog Pavela Petrova za njegov novi lejbl EXE. Za Flashmob etiketu zakazan je single The Sun sa remixom, kao i single za Blacksoul Records, dok su EP izdanja potpisana za izdavačke kuće No Excuse, Incorrect Music i Under No Illusion. Za Name Dropper trenutno je u pripremi traka koju Meller radi u kolaboraciji sa Mark-om Jenkyns-om i ono čime bi zaokružili dosadašnji presek je najava odličnog EP izdanja za Sola Records, koje je zakazano za jul.

subotu 11. aprilaod 20h do 22h, u okviru BLENDER HOUSE PARTIES # 3 serijala, kroz selekciju svojih omiljenih housedeep housetech house i techno numera provešće nas upravo Andrew Meller, producent koji osim što osvaja svetske top liste, nastupa na binama velikih festivala poput UNTOLD-a i ADE-a.

Live Stream putem Blender Facebook stranice

Ostavio je trag na globalnoj elektronskoj sceni zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy, jednog od najuticajnijih elektronskih bendova današnjice – Underworld. Njegova verzija ove pesme našla se na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, kao i u setovima mnogih di-džej zvezda, među kojima je i Carl Cox. Njegov EP Miss You, koji je izašao prošle godine, takođe se probio među najbolja izdanja, osvojo velika svetska imena i obeležio nastupe u ovoj klupskoj sezoni. Nezaobilazan je i njegov edit trake Insomnia jednog od najpopularnijeg sastava svih vremena, Faithless

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten