Blender House Parties #5 – Live Stream

Svakog vikenda, u večernjim terminima, putem Facebook kanala Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija

Peti vikend BLENDER HOUSE PARTIES onlajn strimova počinje ovog petka, 24. aprila, od 20 časova, kada će u dvosatnom DJ setu muziku birati Flooder, naš rezident iz Makedonije, kojeg smatramo delom ekipe i jake regionalne podrške koja svake godine nastupa na Central Dance Event-u. Svoj život Flooder je posvetio DJ-ingu i kupovini ploča, a njegovi počeci vezuju se za kasne 90-e i techno zvuk. Uvek u potrazi za nečim novim i uzbudljivim, svojim izborom vinila, jedinstvenim stilom koji se proteže od disco funk-a, pa sve do najnovijih hitova moderne elektronske scene, u stanju je da zapali svaki dancefloor.

Subota 25. april, od 20 časova je termin rezervisan za DJ damu Jomu Maju, koja je nekada vladala klupskom scenom Banjaluke, dok poslednjih godina živi i radi u Beogradu. Joma Maja u vodama elektronske muzike „plovi“ još od tinejdžerskih dana, posećujući različite festivale i klubove po Evropi. Za DJ pult stala je pre deset godina, a postigla je veliki uspeh nastupima po klubovima i na festivalima u regionu (EXIT, Momento Demento Festival, Fresh Wave Festival, Lunar). Joma Maja je bila finalista Burn Residency takmičenja 2014. godine u Bosni, iste godine započela je i sopstvenu produkciju, a najveći muzički uticaj na nju ostavili su Laurent Garnier i njen suprug Marko Vuković. Njena muzika je mračna, seksi i energična, a njen jedinstveni nastup nikoga ne ostavlja ravodušnim.

[rev_slider alias=“banner“]

Obe večeri u periodu od 22 časa pa do ponoći, za onlajn after party i đuskanje na gajbi, pobrinuće se ekipa DE & MO, kroz svoj DE&Molition live stream tokom kojeg će nas zabavljati uz note melodičnog techno-a i odvesti na još jedno virtualno muzičko putovanje u Berlin. Ovaj dvojac postao je prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima.

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama BLENDER HOUSE PARTIES!

Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

#ostanikodkuće #stayhome #savethesummer

Svi programi i sadržaji prilagođeni su trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: BlenderBarutanaHangarCentral Dance EventDOT i Freedom Music Srbija.

Striming će biti dostupan putem sledećih platformi:

www.facebook.com/blenderletsmixit/

www.facebook.com/barutanabeograd/

www.facebook.com/hangarbeograd/

www.facebook.com/CentralDanceEvent/

www.facebook.com/dot.belgrade/

www.facebook.com/freedommusicsrbija/

www.facebook.com/dj.flooder/

www.facebook.com/djjoma.maja/

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten