Nusha pred nastup u Barutani: Strašno sam uzbuđena ovog puta

Nusha se kao ženski di-džej, a samim tim i retka pojava na rumunskoj tehno sceni, vrlo brzo izdvojila po svom talentu, di-džej veštinama i produkciji.

Već više od decenije, Nusha ne prestaje da iznenađuje klabere širom sveta, svojim inovativnim i svežim setovima. Na nastupe uvek donosi nešto novo, a kroz svoje setove, oduševljava tehnikom, selekcijom muzike i neverovatnom energijom –  iz tih razloga njena karijera neprestano raste.

Nastupajući širom sveta, od Evrope, preko Južne Amerike, Indije, do Singapura, stekla je veliku slavu. Ova tehno dama delila je pult sa zvezdama elektronske scene, kao što su: DubfireSolomunGreen VelvetMonika KruseJames Zabiela i mnogi drugi, a prethodnu godinu obeležili su i veliki nastupi na festivalima Amsterdam Dance Event i UNTOLD, kao i gostovanje u klubu Privilege Ibiza.

Pred svoj tradicionalni nastup u Barutani, sa Leom Dobričić, Nusha govori o tome kako je provodila vreme u karantinu, kako se oseća povodom prvog nastupa nakon nekoliko meseci izolacije i šta sprema beogradskim klaberima.

[rev_slider alias=“banner“]

Gde si provela prethodni period i šta si radila za vreme izolacije?

Sve vreme sam bila u Rumuniji. Trudila sam se da budem zauzeta tokom lockdown-a. Radila sam lajv strimove, producirala sam muziku i provodila kvalitetno vreme sa svojom porodicom.

S obzirom na to da ti je ovo prvi gig nakon cele situacije gde je klabing na trenutak prestao, kako se osećaš?

Da,  istina je – ovo mi je prvi gig nakon karantina. Nemoguće je pronaći reči koje bi opisale koliko sam uzbuđena. Veoma mi je potrebno baš to – da se vratim za DJ pult i upijem svu tu energiju iz publike. Sve to mi je poprilično nedostajalo.

Već treći put nastupaš sa Leom Dobričić u Barutani, šta spremaš našoj publici? Možemo li očekivati nešto specijalno od gostovanja ovog petka?

Za mene, Barutana je vrlo poseban prostor za žurke i ja prosto volim da nastupam na toj bini, na tvrđavi. Spremna sam za ovaj gig, uz super specijalni set za ovu jedinstvenu priliku. I vaša publika je uvek na vrhuncu zadatka i sjajna, jednom rečju savršena. Strašno sam uzbuđena ovog puta!

Kakva su tvoja predviđanja, šta će se dogoditi sa celom scenom, klubovima, festivalima, izvođačima, promoterima?

Zaključila sam da je najvažnija stvar ta da ne treba shvatati svoj život olako. Samim tim, nemam neka predviđanja. Uvek se vodim svojim instinktima i prepuštam trenutku da me ponese. Stoga se nadam da će se sve vratiti u normalu, onako kako je bilo ranije ili bar da će biti blizu toga.

Šta je sa planovima za drugu polovinu 2020?

Pa, prvo se nadam da ćemo moći nešto da uradimo sa ostatkom ove godine. Najviše želim da sviram na svim odloženim nastupima za 2020. i nadam se da ću imati tu mogućnost. I naravno da ostanemo zdravi!

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 500 dinara, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu i noćnom provodu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku. Dozvoljeni broj publike prilagođen je prostoru Barutane i merama Vlade RS. Budite odgovorni prema sebi i drugima!