Matador otvara sezonu Barutane 2021

Nastup Matadora, revolucionarnog umetnika sa blistavom reputacijom svestranosti, koji je prvobitno planiran za otvaranje sedme sezone Barutane, u maju 2020. godine, zbog pandemije covid-19 virusa, bio je odložen za kraj avgusta, u nadi da će se epidemiološka situacija širom sveta poboljšati. Ovu godinu, koja je već na izmaku, pamtićemo i po tome što nismo bili u prilici da uživamo u svim bukinzima i planiranim stranim gostovanjima, kao i mnogim iznenađenjima koje smo pripremali za letnju sezonu kultnog kluba Barutana 2020.

Matador, jedan od izvođača, čije izvanredno tehničko umeće nikada ne pravi kompromis u pogledu kvaliteta, imaće tu čast da zajedno sa svim svojim fanovima, željnim dobrog zvuka i klupskih žurki, otvori narednu sezonu Barutane, u petak 7. maja 2021. godine.

Ulaznice su  u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 990 dinara za regularne karte i 1490 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a.

Sve kupljene ulaznice za maj i avgust 2020. važe i za novi datum. Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, postoji mogućnost za refundiranje novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova ticket@cooltix.rs, povrat@gigstix.com i office@tickets.rs, u zavisnosti od toga preko kog tiketing servisa su ulaznice kupljenje.

[rev_slider alias=“banner“]

Matador je 2019. godine predstavio je niz uzbudljivih, novih, kreativnih projekata. Kao šef izdavačke kuće RUKUS, svoje talente je preusmerio na nekoliko poduhvata, ohrabren odličnim uspehom na turnejama i sa izdanjima. Tu godinu obeležili su i radovi u novim oblastima, kao što su downtempo i ambijentalni album 95BPM – Music to Fill the Space i bela vinil serija Cyclone. Njegov lejbl RUKUS nije bio zapostavljen, bilo je novih izdanja kako od Matadora, tako i od strane novih talenata. Njegova saradnja sa dvojcom ArtbatApollo 11, postigla je uspeh, nakon plodne godine sličnih partnerstava, remiksovanja Stefana Bodzina i Ninetes-a.

Između ostalog, rezident je ENTER žurki na kojima širom sveta nastupaju najtraženija imena elektronske muzike, ambasador Richie Hawtin-ovog PLAYDifferently MODEL 1 analognog miksera i NEVE 5088 studijskog miksera. Osvojio je DJ Awards za elektronskog live izvođača, a njegovo ime uvek se nalazi na Resident Advisor Top 20 Live Artists listi.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten