Dokumentarac o koncertu Hernan-a Cattaneo-a „Connected“ uskoro na Netflixu

Kompanija Netflix najavila je da će se na njihovoj striming platformi emitovati dokumentarac o koncertnim nastupima Hernan-a Cattaneo-a pod nazivom „Connected“ koje je izveo 2018. godine, u jednoj od deset najboljih svetskih operskih kuća, Teatru Colón u Buenos Ajresu.

Dokumentarac „Connected“ je režirao Milton Kremer, a gledaocima će biti dostupan putem Netflix platforme od ponedeljka 1. marta ove godine.

[rev_slider alias=“banner“]

Tokom te četiri koncertne večeri, predstavljajući elektronsku muziku u potpuno drugačijem svetlu, poznati DJ i producent Hernan Cattaneo ispunio je svoju veliku želju i životni san, kada je na pozornici ovog impozantnog, kultnog prostora, nastupio zajedno sa orkestrom kojim je dirigovao Gerardo Gardelin i četvoro gostujućih vokala Richard Coleman, Leandro Fresco, Oriana Favaro i Josefina Silveyra, uz čelistu Martín Keledjian i glavnim gitaristom Mercurio. Za miks pultom, ovom popularnom Argentincu, pomagali su i Oliverio Sofia, Baunder i Zuker.

Okupivši na hiljade fanova, na svom koncertu, 63 muzičara je zajedno sa njim, uživo, izvodilo klasike elektronike. Taj nastup je bio highlight cele Hernan-ove karijere, nakon čega je i dobio priznanje od grada Buenos Ajresa za zaslužnog granđanina.

Muzičar sa preko 30 godina karijere, čovek koga obožavaoci širom sveta zovu El MaestroHernan Cattaneo je kumovao andergraund house sceni i postao njena srž. On je mnogo više od izvođača, jedan je od vodećih umetnika koji je argentiski house sa lokala premestio na internacionalnu scenu.

Godinama unazad, Hernan Cattaneo rado posećuje Beograd, vraćajući se uvek početkom letnje sezone u Barutanu, na tradicionalni višečasovni nastup, rame u rame sa svojim prijateljem i dugogodišnjim saradnikom Nick-om Warren-om. Iako nas je 2020. godine pandemija sprečila da dočekamo još jedno progresivno svitanje u kultnoj Barutani, nadamo se da ćemo u osmoj sezoni ovog popularnog beogradskog kluba uživati u legendarnom allnighteru Hernan-a i njegove ekipe.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten