Blender w/ Marco Carola – najbolji regionalni event 2020

U Opatiji je održano jubilarno peto izdanje Nagrade Ambasador elektronske muzike
Nagrada je dodeljena u 28 kategorija najboljim ostvarenjima u 2020. godini

U petak 19. marta 2021. godine u Centru Gervais u Opatiji, održana je peta svečana dodela Nagrade Ambasador elektronske muzike, koja je ove godine dodeljena u 28 kategorija za najbolja ostvarenja u 2020. godini akterima hrvatske i regionalne elektronske scene.
Dodela nagrade, koju organizuje udruženje Klubska kultura, okupila je u Opatiji predstavnike elektronske muzičke scene iz čitavog regiona.

Regionalni izvođači i projekti nagrađeni su u čak deset kategorija među kojima se mogu izdvojiti: event Blender w/ Marco Carola održan u beogradskom Hangaru dobio je nagradu za regionalni event godine, a najboljim konceptualnim video streamom godine u regionu proglašen je Time:Code. Nagradu za najbolji regionalni album plesne/savremene elektronske muzike osvojio je Digging For the Good Stuff Dejana Milićevića objavljen na Tit Zero Recordings etiketi, a najboljim regionalnim izdanjem godine proglašen je Sadcited Andrewa Mellera objavljen na Sola etiketi. Najboljom regionalnom nezavisnom izdavačkom kućom proglašen je 1605 kojeg je 2007. godine osnovao slovenački DJ Umek, a bosanski drum and bass producent Billain osvojio je nagradu za najboljeg regionalnog izvođača godine.

Više informacija o Ambasador nagradi u svim kategorijama, možete pronaći na sajtu www.ambasador.hr

Snimak dodele Ambasador nagrada

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten