Drumcode Showcase odlaže se za oktobar 2021.

Gostovanje Drumcode ekipe, koje je planirano za 22. maj ove godine, odlaže se za subotu 9. oktobar i pozivaju se svi ljubitelji techno zvuka da nam se pridruže na velikoj žurci i dugo iščekivanom nastupu izvođača sa jednog od najvećih lejblova današnjice.

Globalna tehno zvezda Adam Beyer će  9. oktobra, u Luci Beograd, predstaviti beogradskoj publici muziku i di-džejeve svoje izdavačke kuće Drumcode. Te večeri, pored Beyera, okupiće se aktuelna techno imena: Bart Skils jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Djokovic lokalni muzički talenat koji gradi veoma uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon, umetnik kojeg su strast i odlučnost vode kroz muzičko putovanje baš tamo kuda želi.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1690 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za 22. maj, kao i za prošlogodišnji nastup, važiće i za novi datum.

Ukoliko nekome novi datum ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova ticket@cooltix.rs, povrat@gigstix.com i office@tickets.rs, kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga putem kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

[rev_slider alias=“banner“]

Od plodnog švedskog andergraunda do vrha globalne klabing kulture, vladavina Adama Beyera nastavlja dominaciju modernim techno zvukom. Beyer je hedlajner svih festivala, jedan od najtraženijih producenata i enigmatična di-džej pojava, gigant koji je svoju verziju funkcionalnog i fokusiranog techno zvuka učinio izuzetno popularnom i poštovanom. Njegova dvodecenijska vladavina je podjednako njegov muzički identitet i stav unutar andergraund sveta, dok je Beyerova izdavačka kuća Drumcode evoluirala u raznolik brend prepoznatljiv širom planete, od žurki i festivalskih stejdževa do radijske emisije koja se sluša u preko 50 zemalja, lejbl ne prestaje da izdaje moderne i popularne trake.

Bart Skilsove setove techno zaljubljenici hvale kao izuzetno inovativne i muzički dobro konstruisane. Njegov masovni hit Your Mind sa Adamom jedno je od najvećih techno izdanja prošle decenije, a remiksi velikih klasika poput Push – Universal Nation i Moby – Go doveli su ove numere u punu pažnju savremene techno scene. Bart Skils je imao priliku da remiksuje neke od najvećih elektronskih producenata svih vremena, kao što su Underworld i Paul Kalkbrenner.

Ilija Djokovic, di-džej i producent sa internacionalnom karijerom nesumnjivo je jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora, čija se izdanja nalaze među najprodavanijim na Beatport-u. Poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techna, koji su nezaobilazna stavka velikih svetskih klubova i festivala, dok su neki od njegovih bengera kao što su Equilibrium, Atom, Eris, Aura, Epica, Chimera, Gravity i Nova svoj put našli do setova svetkih zvezda, a posebnu podršku mladom Đokoviću pružaju Adam Beyer,Pan-Pot, Monika Kruse, Christian Smith, Reiner Zonneveld, Maceo Plex, Tale of Us, John Digweed, Danny Tenaglia i Ida Engberg.

Raxonova ljubav prema muzici potiče iz kasnih 90-ih i njegovih tinejdžerskih godina, sa velikim uticajem koji su na njega imali rock, hip-hop, trance, house i naučno-fantastični filmovi. Di-džejingom se bavi više od 20 godina, bio je okružen bezbrojnim trendovima što mu je pomoglo u oblikovanju njegovog ogoljenog melodičnog techno zvuka po kome je najpoznatiji.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten