Guy J all night long, ekskluzivno za beogradsku publiku, ovog jula u Barutani

Prvi, ekskluzivni all night nastup izraelskog producenta i di-džeja Guy J-a, za kojeg govore da je tokom protekle decenije nadmašio čak i najluđa očekivanja svojih kolega i publike, održaće se u petak 2. jula u Barutani.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 790 dinara za regularne karte i 1290 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za prošlogodišnje nastupe ovog izvođača važiće i za novi datum.

Ukoliko nekome novi datum (2. jul) ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti putem mejlova ticket@cooltix.rs, povrat@gigstix.com i office@tickets.rs, kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga preko kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

[rev_slider alias=“banner“]

Guy J je mišljenja da je prava lepota elektronske muzike što nema granica i postoji da se oblikuje u ono što tvorac želi. On sam koristi ovaj luksuz sa toliko preciznosti i brižljivosti više nego neki drugi.

Inspiriran željom da bude deo Tel Avivove klupske scene koja je u usponu, a poznat po divljem entuzijazmu i neobuzdanoj atmosferi, Guy J je započeo svoju producentsku karijeru sa samo 14 godina, a i dalje prati isti princip i svaku traku stvara kao da je prva.

Na početku karijere bio je pod psy-trance i progressive uticajima svoje domovine, a nakon kratkog perioda prihvatio je sve žanrove elektronske muzike, kako bi svojoj produkciji dao svu širinu koja predstavlja niz emocija koje podstiču njegovu kreativnost.

Na putu da postane jedan od glavnih umetnika ove elektronske generacije, Guy J ima veliki broj izdanja na eklektičnoj listi poznatih svetskih izdavačkih kuća. Zanemarivanje granica dovelo je njegovu žanrovsko raznovrsnu Lost & Found etiketu na sam vrh najznačajnijih andergraund brendova, a njegove setove vole svi: house, techno i trance publika.

Lost & Found je dragulj portfelja Guy J-a, izdavačka kuća koja slavi raznovrsnost i pokazuje brilijantnost veteranskih umetnika kao što su: Kevin Yost, Funk D’Void i Eelke Kleijn, kao i novih talenata kao što su Guy Mantzur, Sahar Z i Brian Cid. Guy J ohrabruje nove artiste koji su bezuslovno posvećeni sebi i svojoj muzici, a rezultat je katalog najbolje opisan kao dobra elektronska muzika u svojoj najčistoj formi.

Iz perspektive plesnog podijuma Guy J-evi neverovatni miksevi pomogli su da se njegovo globalno prisustvo raširi. Njegova kompilacija Balance Presents Guy J, za australijski Balance Music serijal je savršen primer šta očekivati kada Guy J stane za miksetu – hipnotičko putovanje kroz čitav spektar house muzike sastavljen od originala, remiksa i edita, koje vodi publiku ka vrhunskom muzičkom doživljaju.

Guy J je otvarao velike žurke za Johna Digweeda, radio je b2b setove sa legendom Hernanom Cattaneom, bio je headlajner svuda širom sveta, a najzapaženije nastupe imao je u muzičkoj oazi – Argentini, gde je dostigao nivo o kojem je sanjao. Njegova lista impresivnih priznanja je opsežna i neprestano raste. Zalaže se za stalni razvoj elektronske muzike i neguje svoje mesto u njenoj istoriji. Graciozno i bez ograničenja, kakve su i njegove melodije, Guy J održava svoje mesto na vrhu.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten