Trap ekipa Crni Cerak sa gostima i prvi Let’s Mix It Showcase ovog vikenda u Barutani

Predstojeći vikend u kultnom klubu Barutana donosi nam dva sjajna koncerta i showcase koji predstavlja mlade nade elektronske scene.

Lokalna trap ekipa, čiji se bitovi i rime slušaju sa telefona iz ćoškova širom Srbije – momci pod pseudonimom Crni Cerak nastupiće u petak 20. avgusta. Njima će se na bini pridružiti Full house ekipa koja je već dugi niz godina neizostavni deo andergraund trap scene, a to su Lacku Dizzy i Jovanni, koji predstavljaju ulični turbo trap. Te večeri specijalni gosti će biti i Numero i Gerum iz Hazze organizacije, koji se vešto klackaju između andergraunda i mejnstrima.

“Znaš da ove rime nisu tu zbog biznisa, tu smo iz kraja deca istog mirisa” – rime su koje definišu nove klince koji stvaraju i nastupaju kao Crni Cerak. Ovaj trojac svojom muzikom predstavlja fuziju surovih uticaja – Chicago Drill i francuski trap, koji su zamotani u bitove i priče iz kraja, dok se bave mračnim tematikama svakodnevice.

Numera, osnivača Hazze-a, prepoznaju ga kao talentovanog repera i producenta ali i vrhunskog izvođača. Objavio je dva EP-ja, kao i dva albuma „Srećno” i „Petak”, i brojne singlove, među kojima su se izdvojili „Gran Turismo”, „Beograd”, „Vrelo leto”, „Srećno”, „Broj”, „Tresi” i „BMW”.

Gerum je svoju karijeru započeo tako što je učestvovao na nekoliko betlova, a kasnije i kroz saradnju sa Kurtoazijom. Objavio je debi album „Stanje Uma“, a mnogi ga znaju po singlovima „2 dana“, „Cifre i šifre“, „Ceo vikend“, „O ne ne ne“.

Sledeće večeri, u Barutani će se predstaviti mlade nade lokalne scene, u okviru prvog izdanja Let’s Mix It Showcase-a, a ujedno i promocije istoimene agencije, kada će se za DJ pultom smenjivati pobednici i učesnici ovogodišnjeg i prošlogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja. Klupska publika imaće priliku da čuje Dakissu – juniora house scene i pobednika ovogodišnjeg Let’s Mix It takmičenja u kategoriji DJ set, koji je poznat po fuzijalnim setovima sastavljenim od različitih bass line-ova koji se povezujuju sa alternativnim zvukom novog i starog house-a, a inspirisan i minimal house-om i njegovim podžanrovima koji daju setu savršenu harmoniju. Na bini će mu se pridružiti Lanna koja je odnela drugo mesto na prošlogodišnjem Let’s Mix It takmičenju, a od koje možemo očekivati melodic techno i progressive, uz eksperimentisanje i sa minimalom, deep-om, tech house-om i Mina Poznanović, trećeplasirana na prošlogodišnjem Let’s mix it takmičenju, koja smatra da je rejv mnogo više od muzike i umetnosti, dok se kroz njene setove provlače techno, house, minimal i breakbeat, kao i polufinalista prošlogodišnjeg takmičenja – Baka, osnivač projekta Klackenhour, čiji zvuk čini prefinjena kombinacija oštrih hat-ova, rolling groove-a i punchy drum-ova, dok neizbežan deo njegovih setova čine funky i disco momenti.

Let’s Mix It je nova agencija sa sedištem u Beogradu, koja se osnovana iz ideje sada već tradicionalnog Let’s Mix It takmičenja. Agencije će biti usmerena na stvaranje mladih talenata, odnosno na izgradnju karijera pobednika i polufinalista takmičenja, kao i njihovu edukaciju i artist menadžment. Let’s Mix It agenciju osnovali su eminentni ljudi iz muzičke industrije sa više od 20 godina iskustva.

Tajanstveni, maskirani žensko-muški duo Nipplepeople održaće svoj beogradski koncert u Barutani, u nedelju 22. avgusta, na kojem će bend predstaviti novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima.

Ulaznice za Crni Cerak Show su u prodaji po promo ceni od 790 dinara putem Cooltix onlajn platforme i na prodajnim mestima Gigs tixa i Ticket visiona. Ulaz na Let’s Mix It Showcase je slobodan do ponoći, nakon čega će cena karte na ulazu biti 500 dinara.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten