Let’s Mix It! pokreće akademiju za muzičku produkciju i DJ-ing

Nakon dve godine uspešno organizovanih takmičenja koja su namenjena neafirmisanim muzičkim talentima lokalne elektronske scene, na kojima se pojavilo više od 300 izvođača, Let’s Mix It! ekipa pokreće edukacionu platformu Let’s Mix It! Academy, koja je zamišljena kao sveobuhvatna škola u kojoj će polaznici moći da savladaju sve što je potrebno iz sfere muzičke produkcije i DJ-inga.

Akademiju vodi Marko Milićević Gramophonedzie, predavač, producent i DJ, jedan od retkih ljudi sa ovih prostora, koji je uspeo da se domogne britanske top liste. Ovaj uspeh i globalna prepoznatljivost su mu doneli brojne nagrade, među kojima je MTV nagrada “Best music act of Adria region”. Pored njega, polaznici akademije će imati priliku da se upoznaju sa stranim i lokalnim izvođačima kroz različite master classove, a neki od regionalnih izvođača koji će biti uključeni u predavanja su i Igor Puljić Pookie – DJ, producent i promoter sa 25 godina iskustva u industriji, Andrew Meller – DJ i producent čiji remiks pesme “Born Slippy” našao na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, Oysha – predstavnik stare ekipe beogradskih DJ-eva i mnogi drugi.

Let’s mix it! već dve godine zaredom vrlo uspešno organizuje takmičenje DJ-eva i live izvođača, sa željom da mladi umetnici sa naših prostora dobiju priliku da se afirmišu na regionalnoj sceni. Kroz samo takmičenje otkrivene su izuzetno perspektivne mlade nade i muzički talenti koje Let’s Mix It! podržava i motiviše edukacijom u sferi muzičke produkcije, muzičkog biznisa i ostalih aspekata u karijeri jednog DJ-a i producenta, kao i kroz agenciju koja ih vodi i usmerava sav njihov potencijal, u daljoj karijeri.


Javni čas Let mix it! akademije biće održan u četvrtak 21. oktobra od 18 do 21 čas u klubu Dot (Francuska 6), gde će svi zainteresovani moći da steknu bolji uvid u rad same škole, kao i uslove pohađanja iste. Nakon prezentacije programa akademije sledi žurka Lets Mix It Showcase, na kojoj će nastupati ekipa Let’s Mix It! DJ-eva u sastavu: Dakissa, Lanna, Baka, The+, Mina Poznanović i Pao Pausto. Ove mlade nade regionalne elektronske scene su se u prethodne dve godine afirmisali kroz učešće na takmičenju, kao i plasiranje u polufinale i finale, a neki od njih su i pobednici istog.

Više informacija o školi kao i prijave za kurseve mogu se dobiti na zvaničnom sajtu https://www.letsmixit.rs/lets-mix-it-academy/

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten