Nastupu Nicole Moudaber u Beogradu pridružuje se domaća podrška!

Techno ambasadorka Nicole Moudaber, koja će nastupiti 14. oktobra u Hangaru Stage 3 u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 37) dobija sjajnu domaću podršku! Njoj se pridružuju jedan od najboljih techno DJ-eva i producenata sa naših prostora Ilija Djokovic, tech house DJ i producentski dvojac Wise D & Kobe i mlada nada elektronske scene Luka Jukić!

Ograničen kontingent ulaznica za Blender presents žurku na kojoj će nastupiti Nicole Moudaber je u prodaji putem Cooltix.rs, po ceni od 1190 dinara za parter i 1690 dinara za VIP.

Nicole Moudaber je DJ, producentkinja, promoterka, organizatorka žurki, vlasnica diskografske kuće, radijska voditeljka i jedna od najpraćenijih artista na svetu. Tražena je širom sveta, od intimnih klubova i aftera, preko cenjenih noćnih klubova kao što su Fabric, Space, DC10, Output i Stereo, do ogromnih festivalskih bina, uključujući Glastonbury, Coachella, ADE, Awakenings, WMC, Time Warp.

Veličana je od strane New York Timesa, CNN-a, BBC-ja i čuvenih magazina Billboard i Paper, a takođe je krasila naslovnice časopisa o elektronskoj muzici u nekoliko zemalja. Karijera Nicole Moudaber dostiže vrhunac osvajanjem dve nagrade na International Dance Music Awardsu, a njena saradnja sa Skin iz benda Skunk Anansie na EP-ju „Breed“, bila je nominovana za prestižnu Gremi nagradu. Radijska emisija „In The MOOD“, koju vodi ova techno zvezda, osvojila je Best Online Music Show nagradu 2016. godine, emituje se na preko 80 stanica u 50 zemalja i ima preko 20 miliona slušalaca.

Ilija Djokovic je DJ i producent sa internacionalnom karijerom, osnivač izdavačke kuće, ponosni član Drumcode ekipe i jedan od retkih lokalnih artista koji se našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja. Prekretnicu u njegovoj karijeri napravilo je izdanje za Phobiq, kao i uspešna saradnja sa izdavačkom kućom Monike Kruse – Terminal M. Nastupao je na velikim svetskim festivalima i u kultnim klubovima uz najpoznatija imena elektronske muzike, dok njegove trake puštaju najcenjeniji izvođači poput Adama Beyera, Tale Of Us, Johna Digweeda, Richie-ja Hawtina, Pan-Pot, Maceo Plexa. Pre mesec dana osnovao je svoj lejbl Point Beyond, uz izdanje „Quasar“.

Wise D & Kobe važe za jedan od najcenjenih i najiskusnijih tandema u regionu, a njihova izdanja potpisana su za neke od najpopularnijih svetskih lejblova poput: Saved Records, Toolroom, Repopulate Mars, CR2, Under No Illusion, dok se njihova muzika našla u setovima izvođača kao što su: Jamie Jones, Kerri Chandler, Marco Carola, UMEK, Mark Knight, Steve Lawler, waFF, ali i Nicole Moudaber. Singlovi ovog produkcijskog dvojca pozicionirali su se na priznatim top listama, na podijumima prestižnih klubova i festivala širom sveta, kao i na čuvenom BBC Radio 1 u setu Ericka Morella, kao i u legendarnoj emisiji „Release Yourself“ u režiji Rogera Sancheza.

Interesujući se za elektronsku muziku, njenu istorjiu i umestnost DJinga Luka Jukić se vrlo mlad počeo izražavati kreativno u ovom polju. Kao strastveni ljubitelj muzike nalazi se u konstantnom istraživanju zvuka. U tom procesu upoznaje strane sebe te teži ka ekspresiji koja najbolje preslikava njegov senzibilitet. U rodnom gradu je aktivno učestvovao u razvijanju scene i delio svoju ljubav prema muzici sa drugima. Životni put ga je odveo u Beograd gde je nastavio da prati istu ideju. Na stranu od poslovnog života Lukina interesovanja se rasprostranjuju na oblasti kao što su sveobuhvatna umetnost i knjige raznih psihologa te filozofa.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten