iO (Mulen) na LET’S MIX IT! festivalu 24. februara!

Ukrajinac Aleksandr Voznichenko poznatiji kao iO(Mulen), talentovani DJ i producent, nastupa u Beogradu 24. februara na Headroom stageu u okviru LET’S MIX IT! festivala!

Posle dugo vremena isključivo bavljenja produkcijom iO(Mulen) izlazi na klupsku scenu kao DJ i suvlasnik etikete Mulen Recrods. Uprkos tome što njegova muzika ne spada u komercijlane pravce i aktuelne trendove, njegov projekat od prvog momenta postojanja zapada u oči svojom originalnošću i profesionalnošću. Sfera interesovanja ovog ukrajinca je house muzika u čiju svaku poru veoma duboko ulazi pa se čak među tonovima koji sačinjavaju njegove setove mogu se čuti i jazz rifovi. Zahvaljujući svojoj inovativnoj produkiji i veoma autentičnom gruvu iO konstantno privlači pažnju ljubitelja anderground zvuka.

Ukrajinac je krajem prošle godine izdao ‘Letters & Numbers’ EP za etiketu Apollonia Music kojim je savršeno izbalansiao minimal i tech House zvuk a dostupna je na duplom vinilu. Izdanje čini šest traka, nazvane “Rdm37”, “Xdt54”, “Mpc13”, “Zgb41”, “Ypt58” i “Zxy22”.

Vlasnik etikete Mulen i autor poznate trake Bass Control, nastupa na LET’S MIX IT! Festivalu, zbog čega još jednom poslušajte ‘Letters & Numbers’ i vidimo se u petak 24. feburara u Skladištu!

io@mulenrecords.com

http://www.beatport.com/artist/io-mulen/286066/tracks

Tog dana festivala LET’S MIX IT! na istom Headroom stageu nastupaće predstavnici Yoyaku etikete Varhat b2b Janeret a domaća podrška će biti Milovan Stojanović b2b Dušan Lazović, dok će na prvom stageu Gain nastupati Franceska Lombardo, BLTS (Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace), Alexandar Ivković i Marko Vuković.

Ostalih dana festivala LET’S MIX IT! možete uživati u nastupima izvođača Cabanne, Cid Inc, Henry Saiz (live), Isolee (live), Johannes Brecht, maeve showcase (Mano Le Tough, The Drifter i Baikal), Sonja Moonear, a domaći line up su još i Bokee, Luka Vuković b2b Ivan Radojević i Mene.

I da podsetimo, Blender svoja vrata otvara u sredu 15. februara sa fantastičnim trio Apollonia gde će svaki posetilac uz obaveznu ličnu kartu moći da ostavi svoje podatke i odabere svoje omiljeno festivalsko veče za koje će dobiti besplatan ulaz.

Let’s mix it!

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten