Bog improvizacionog tehna Jacques 01. Aprila u Magacinu Depo!

Osnivač čuvenog kolektiva Pain Surprises, poznatom po istoimenom lejblu i „divljim“ i neobičnim žurkama, jedinstveni JACQUES dolazi u Beograd 01. aprila!

Posle velike pravoslavne Nove godine u klubu Drugstore i dobro poznatog dvojca iz Izraela – RED AXES, Chorbika nam priređuje žurku malo drugačijeg koncepta. Pored jake domaće podrške, live nastupa Mkdsl-a i di-džej seta Marka Milosavljevića, beogradska publika će imati prilike da čuje i oseti 01. aprila u Magacinu Depo šta znači stvaranje muzike na licu mesta.

Umetnik koji tehno bitove kombinuje i „lupuje“ sa zvucima stvorenim od različitih svakodnevnih predmeta snimljenih na licu mesta, kreirajući melodične paterne zajedno sa gitarom i vokalom. Od intimnih live act-ova koje publika na žurci sluša na slušalicama pa do grubog tehna i klabinga velikih bina.

Godine 2015. EP „Tout est Magnifique“, izdat za etiketu Pain Surprises, kao i interesantni i šaljivi spotovi za istoimeno izdanje, lansiraju ga odmah na svetsku scenu. Danas nastupa širom planete i kako kaže – vratio se iz budućnosti gde je upoznao mnogo pametnih ljudi i ostvario puno kontakata.

Jacques nas je zamolio da obezbedimo predmete koje će on koristiti u toku svog nastupa da bi proizvodio zvukove. Mi smo se već dali u potragu, a voleli bi da nam i vi pomognete!
Napravite sliku ili klip sa predmetom za koji mislite da bi se uklopio u koncept, okačite na facebook event ili instagram sa heštegom #chorbika, a mi ćemo izabrati one koji nam se najviše svidjaju i zauzvrat vam pokloniti paket ulaznica. Jedina propozicija je da vi sami taj predmet donesete na žurku (vraćamo isti nakon partija).

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten