Kollektiv Turmstrasse u Blenderu 29.04.2017!

/Dynamic Music//Musik Gewinnt Freunde/Germany/

Nikolica // Ilija Djokovic

Blender nastavlja da melje i posle niza najkvalitetnijih bukinga dovodi dugo očekivani duo Kollektiv Turmstrasse!

Od samog početka svoje karijere Kollektiv Turmstrasse izdvajaju se kao jedni od onih artista koji uvek daju više. Ovaj Hamburg/Berlin duo medju retkim je izvodjačima koji prave i predstavljaju muziku za dušu i telo. Njihova zajednička karijera započeta je 1998. Kada su se kako i sami kažu prepoznali kao jedni od retkih musičkih nerdova tog vremena. Njihov prodavac prloča, jako verujući u njihov zvuk, podstakao ih je da objave svoju prvu traku Turmstrasse za  lejbl Electronic Parlament, 2001. godine.

Njihova produkcijska karijera nastavljena je prvim debi albumom Rebellion der Traumer kroz koji su predstavili za tadašnje vreme potpuno novi zvuk, elektronski melodičan, downtempo ritam sa elegantnim vokalima. Ubrzo nakon sigli su i remixi za velike izdavačke kuće poput Cocoon, Get Physical, Soma, Poker Flat, Soma, Defected, Systematic i Traum, za koje su obradili trake poznatih imena od kojih su neka Trentemoller, Hot Chip i Terry Lee Brown Jnr.

Njihov definitivni highlight  nastao je izdanjem Sry I’m Late EP-em za veliki Diynamic lejbl sa kojeg se izdvojila traka Sorry I Am Late koja je bila jedna od Beatport najprodavanijih pesama 2015., a takodje i kao jedna od top 10 traka cele svetske elektronske scene.

Svojim live act nastupima Kollektiv Turmstrasse na emotivnom nivou povezuju svoju muziku sa publikom i svojim prelepim melodijama daju oslonac ritmu.

Uz Kollektiv Turmsrasse kao domaća podrška ove večeri:

Ilija Djoković

Nikolica

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten