Gramatik u Blenderu 23. novembra

Blender sa ponosom predstavlja Gramatik RE : COIL Tour LIVE  23.11.2017 u BelExpo Centar-u Beograd! Domaću podršku pružiće GRAMOPHONEDzIE LIVE EXPERIENCE!

Prodaja karata od ponedeljka 07. avgusta putem Eventim Serbia i GIGS TIX prodajne mreze po promo ceni:
PARTER – 1790 din i VIP – 2290 din

Denis Jašarević Gramatik je di džej, muzičar i producent koji dolazi iz Portoroža u Sloveniji a njegov muzički stil karakteriše mešavina pravaca dubstep, electro, trip hop, hip hop i glitch.

Gramatik je izdao devet studijskih albuma, 3 EP-a, veliki broj singlova i remiksa a 2014. godine je bio nominovan za evropsku MTV nagradu. Etiketu Lowtemp osnovao je 2013. i ona mu je omogućila da u potpunosti ostvari svoju ideju o muzici kao slobodnom mediju. Ubrzo nakon lansiranja Lowtemp etikete počeo je potpisivati inspirativne i ambiciozne umetnike iz celog sveta. Godina 2014. postala je prelomna i probojna godina za Gramatik u Evropi gde je dosegao nivo pažnje kakav ga je pratio uveliko već širom severne Amerike. Tokom svoje tri svetske turneje kao podrška Epigram-u, TAOR-u  i LYM kampanji nastupao je pred mnogobrojnom publikom rasprodatih događaja uključujući Pariz, Nju Jork, Čikago, Amsterdam, Berlin, Cirih, Minhen, Kopenhagen i Brisel. Bio je gost masovnih festivala i nastupao pred širokim auditorijumima festivala poput Lollapalooza, Coachella, Lollapalooza South America, Austin City Limits, Ultra, Bonnaroo, BUKU, Electric Forest, Electric ZOO, Decadence, Rock En Seine, Sziget, Sonar, Dour i Glastonbury.

Početkom prošle godine izdao je svoj poslednji album Epigram ispraćen produženim “Epigram Deluxe” izdanjem sa remixima i neobjavljenim instrumentalima koji je izašao krajem iste godine. Sa već najavljenim datumima i muzičkim saradnjama za 2017., ovo će svakako biti još jedna važna godina za Gramatik.

Official web :www.gramatik.net
Official insta: www.instagram.com/gramatik_lowtemp

GRAMOPHONEDzIE Live Experience:

Marko Milićević, di džej i muzički producent rođen je u Beogradu 2. oktobra 1979. godine, a odrastao je na Dorćolu. Završio je dizajn zvuka na Akademiji umetnosti u Beogradu, a 2000. godine izabran je među šezdeset ljudi sveta koji su pohađali seminare na RedBull Music Academy u Irskoj gde se ozbiljnije zainteresovao za bavljenje muzikom. Pod imenom Gramophonedzie nastupa od 2006.godine..,a od tada je potpisao pesme za veliki broj nezavisnih izdanja kao što su Gotta Keep Faith, Yazuka,Guesthouse, DiskoZoo, Oxyd i Shak Digital.

Postigao je globalni uspeh sa elektronskim muzičkim hitom “Why don’t you” koja je remiks džez klasika američke pevačice Pegi Li iz 1942. kada se Njegova numera  u izdanju prestižne britanske kuće “Virgin-Positiva Records” našla na 12. mestu top liste, i preko noći svetskihit i osvojila je prvo mesto na MTV Dance Chart na britanskom MTV-u

www.youtube.com/user/gramophonedzie
www.soundcloud.com/gramophonedzie
www.facebook.com/TheGRAMOPHONEDZIE
www.twitter.com/Gramophonedzie
www.gramophonedzie.com

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten