Adriatique i Woo York otvaraju zimsku sezonu Blender žurki

Blender 14. oktobra započinje zimski serijal žurki u Hangaru sa dva više nego interesantna DJ dua. Adratique koji su dosta popularni i poznati domaćoj publici kako po svojoj muzici tako i po velikoj Diynamic etiketi sa koje dolaze. Pored njih prvi put predstavljamo Woo York, producentske trendsetere novog techno talasa.

Iako se prebacujemo u zatvorene zimske prostore Blender svojim bukinzima i produkcijom najavljuje toplu zimsku sezonu zu mnogo dobre muzike i energije.

Popularni DJ duo Diynamic etikete, Adriatique u oktobru pred beogradskom publikom.  Njihovo partnerstvo ujedinilo se idejom i krajnjom željom da uspostave jedinstveni zvučni potpis kojim će se povezati sa publikom koja razume i poistovećuje se mišljenju da je muzika meditacija. Adriatique je prisutan i popularan u klubovima svih krajeva. Njihov zajednički pristup di džejingu može se opisati kao rad istinskih selektora zvuka koji je istovremeno veoma raznovrstan, a sa time i još uvjerljiviji. Njihova muzika predstavlja putovanje kroz izabrane melodije techno ili deep zvuka, koje su veoma energične, sa konstantnom napetošću, koja se oslobadja brejkom kada publika ostaje bez daha i sa bolom u nogama od neprestanog igranja.

Jedni medju predstavnicima novog techno talasa, ukrajinski producentski duo Woo York prvi put u Beogradu. Svojim specifičnim snažnim, mračnim ali u isto vreme sofisticiranim zvukom i njegovim predstavljanjem  unikatnim lajv nastupom probili su se i postavili medju lidere elektronske muzičke underground scene. Woo York beleže do sada veoma jaka izdanja i postali su deo kultnih lejblova poput Afterlife, Life & Death, Soma i Dystopian.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten