U PRODAJI KOMPLET KARATA PAUL KALKBRENNER LIVE & STEPHAN BODZIN LIVE

Kao što smo obećali, svakog meseca u ponudi su kompleti ulaznica. Novembarski komplet obuhvata dve najveće žurke ovog meseca: Paul Kalkbrenner live (24/11) i Stephan Bodzin live  (25/11). Od ponedeljka 30. oktobra ograničen broj kompleta za ova dva spektakularna događaja biće dosupan na svim Eventim i Gig Tix prodajnim mestima po specijlanim cenama od 1990 rsd za regularne i 2990 rsd za VIP karte.

Kako su žurke dan za danom ova komplet ulaznica će se menjati za nakrukvicu prve večeri Blender vikenda na posebnoj biletarnci.

Berlinska ikona Paul Kalkbrenner internacionalno je poznat po svom jedinstvenom talentu koji potvrđuju sedam studijskih albuma i preko 2.3 miliona Facebook fanova. On duboko veruje u svoje izvanredne produkcijske mogućnosti koje najbolje predstavlja live nastupima. Njegove zahtevne kompozicije pune energije nastaju iz osnovne želje ovog umetnika da slušaoca iščupaju iz naporne svakodnevnice i ubace u iskreno uzbuđenje umetnosti, pozitivne energije, prijateljstva, nade i ljubavi. Kao domaća podrška ovog superstara u di džej pultu Marko Milosavljević i Nic Lawyer

Master live act-a Stephan Bodzin već godinama je veoma uticajna figura globalne techno scene. Razlog opstanka ovog Nemca na putu na kojem su mnogi pali je bezrezervna predanost authentičnosti i kako on kaže:” Bez toga sve bi izgledalo kao ništa drugo do šuplje ljuske”. Bodzinova produkcija može se opisati kao fuzija hipnotičke muzike sa vrlo realnim i nezaboravnom melodijama koje dugo ostaju zarivene u vašem umu. Stephan Bodzin trenutno je, slobodno možemo reći Bog techno live nastupa globalne elektronske muzičke scene. Domaća podrška uz ovog velikana Kristijan Molnar, Nikola Mihailovic i Roxa.

The finest blend is in town!

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten