BLENDER PREDSTAVLJA ČETIRI SPEKTAKULARNA DOGAĐAJA

24.11. PAUL KALKBRENNER live // 25.11. STEPHAN BODZIN live //

08.12. GUS GUS live // 09.12. SASHA

 Za kraj uspešne 2017. godine Blender platforma je izmiksovala četiri muzičke poslastice. Tokom dva vikenda, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3), nastupiće Paul Kalkbrenner live, Stephan Bodzin live, Gus Gus live i Sasha.

 Prvi događaj je zakazan za poslednji petak u novembru, kada će beogradska publika biti u prilici da prvi put čuje majstore live nastupa i trendsetere globalne techno elektronske scene. Tako će 24. novembra Blender ugostiti berlinsku ikonu Paul Kalkbrenner-a, internacionalno poznatog po svom jedinstvenom talentu, koji potvrđuje sedam studijskih albuma. Njegov najveći uspeh, ono što ga je lansiralo među najcenjenija imena elektronske muzike, jeste soundtrack za film „Berlin Calling“, kojim je zaludeo umove rave publike. Na ovogodišnjem EXIT Festivalu prepunu Dance Arenu ostavio je bez daha.

https://www.facebook.com/events/2015275738747747/

Dan kasnije, u subotu, 25. novembra, svoj debi pred beogradskom publikom imaće Stephan Bodzin, dugo iščekivano ime kada su u pitanju muzičari koji predstavljaju tehno zvuk. Pre uplivavanja u vode elektronske muzike, ovaj umetnik je komponovao za prestižna evropska pozorišta. Njegova produkcija može se opisati kao fuzija hipnotičke muzike sa veoma realnim i nezaboravnim melodijama.

https://www.facebook.com/events/154781845102728/

Drugog vikenda decembra Beograd očekuju malo laganiji tonovi elektronske muzike. Deset godina nakon sjajnog beogradskog koncerta, u petak, 8. decembra, uživo će nastupiti islandski elektro sastav Gus Gus. Ono što predstavlja njihov specifican žig je kombinacija sintetizovanog spoja fanki basa sa inteligentnom upotrebom tehnologije i umetnosti. Njihovi nastupi predstavljaju harmoniju muzike i performansa, ekstravangantni su i puni pozitivne energije koju prenose na publiku. Poznati su po hitovima „David“, „Arabian Horse“, „Over“, „Obnoxiously Sexual“. Sarađivali su sa mnogim velikanima elektro i pop scene, kao što su: Bjork, Roisin Murphy, Depeche Mode i Sigur Ros.

https://www.facebook.com/events/1062698353861413/

U subotu, 9. decembra, plesni podijum zagrejaće legenda progresivnog zvuka, planetarno priznati di-džej i producent Sasha, koji je nominovan za nagradu Grammy, četvorostruki dobitnik Internacionalne Dance Music Award nagrade i dobitnik DJ Mag nagrade. U karijeri dugoj 30 godina tokom koje je konstantno na samom vrhu predstavnika ovog pravca, nekoliko puta je posetio i Beograd. Među našom publikom ostao je upamćen legendarnim b2b setom sa John Digweed-om na desetogodišnjoj proslavi EXIT Festivala.

https://www.facebook.com/events/359022191206109/

Ulaznice za sva četiri događaja dostupne su putem Eventim i Gigs Tix prodajne mreže.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten