Kristina Lalić i Nevena Jeremić domaća podrška 23. decembra u Hangaru

Ove godine rešili smo da novogodišnje ludilo započnemo malo ranije. Central Dance Event platforma ponovo iznenadjuje promo žurkom na kojoj će nastupati dve večanstvene dame techno scene. Charlotte de Witte i La Fleur stižu 23. decembra u Hangar, a kako bi ovo veče bilo jedno pravo žensko techno veče, lineup-u se pridružuju naše poznate di-džej dame Kristina Lalić i Nevena Jeremić.

Kristina Lalić veliko je ime domaće techno scene i prisutna je od 2009. godine. Njeni prvi mixevi emitovani su na Frisky i Proton radiju gde su usledila i mnoga gostovanja. Jedno od njenih prvih izdanja bila su za Noobish Records etiketu 2008. godine, a mnoga izdanja našla su se na lejblovima kao što su Naked Lunch,Gain Records i Start Records. Kristini setovi su energični sa jedinstvenim stilom i tehnikom kombinujući Detroit, minimal i groovy techno.

Nevena Jeremić od samog početka svoje karijere gradi specifičan zvuk po uzoru na francusku i rumunsku elektronsku scenu. Ova mlada, ali već dosta popularna di-džejica beogradske andergraund scene svoju inspiraciju pronalazi u jednostavnosti i minimalizmu koje pretače u svoje setove. U svom muzičkom stilu, Nevena kombinuje hipnotišuće melodije i mračniji, odsečan gruv.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten